В НЕОЛА Стара Загора не ви подготвят за космонавт, а просто ВСИЧКО ОТНОВО ЩЕ ВИ СТАВА и то на ПРОМОЦИЯ!

„НЕОЛА боди слим“ е вашата пещера със съкровища! Там няма да намерите Али баба, а само неговите разбойници-апарати, които ще ви дадат богатство от съвсем друго естество. Влизайки в салона настроението ви се повишава, защото тук ще ви върнат не само красотата, но и виталността на тялото. Нима има човек, който не иска да е със слаба и добре изглеждаща фигура? Нима всички обичат да се блъскат във фитнеса с часове? За радост решението е много просто, освен това и приятно, без физическо натоварване.

И най-важното за съвременния прагматичен човек – промоционално предложение от НЕОЛА, което ще ви впечатли.

В салона за красота НЕОЛА можете да се избавите от грозния целулит, от излишните килограми и да премахнете болезненото отичане и тежест в краката. Летният сезон чука на вратата и от жегите крайниците се подуват, зачервяват и ни болят.

Има решение и то на много добра цена:

5 процедури кавитация по 40 мин. + 5 процедури пресотерапия по 30 мин. вместо за 306 лв. – за 186 лв.!

NEOLA (6)С 10 ПРОЦЕДУРИ ПРОСТО СМЕНЯТЕ ТЯЛОТО СИ С НОВО!

Вашата добра фея е Жулиета Делчева, която ще ви обгрижи с помощта на модерна техника и напълно безболезнена терапия.

Какво представлява кавитацията и пресотерапията?

Най-забележителен в НЕОЛА е апаратът за кавитация Lipossem. С него се разбиват мазнините в тялото с помощта на ултразвук. Когато се пусне програмата на 30 Hz се осъществява безболезнена и безоперативна липосукция. При извършване само на 1 процедура клиентът получава видим резултат, който се изразява в намаляване на сантиметри на местата, над които е работено.

Друг апарат, взаимосвързан като ефект с Lipossem, е Пресор, с който освен, че се борим с целулита, се прави и пресотерапия. Когато се редуват процедурите се получава следното: Чрез кавитация мазнините „омекват“, те стават податливи на разграждане, последвалата пресотерапия ги отвежда в отделителната система и прави лимфовенозен дренаж на задържаните в организма течности, а тяхното натрупване води до образуването на целулит.

Един цикъл на лимфния кръговрат в организма в нормално състояние е с продължителност от 12 до 15 мин. След въздействие с пресотерапия той се съкращава на 4-6 мин., като с изхвърляне на течностите се увличат навън и мазнините.

NEOLA (5)За Lipossem Жулиета Делчева казва, че върши чудеса. Аз съм си максималист, споделя „ваятелката“. Имах друг подобен апарат с подобно действие, но видях, че резултатите не ме задоволяват и преди 2 г. купих Lipossem, който поръчах директно от южнокорейския производител. Сега записвам показателите на клиентите си в таблици, които отчитат нещо революционно.

Следващият час е за Йорданка, жена на 50, която след малко ще облече „извънземния скафандър“ и след това ще разкаже как се чувства в него. Жената сподели, че е здравен работник и като такава оценява по достойнство медицинските показатели на апаратурата в НЕОЛА. Посещавам салона за 10-и път. Изключително доволна съм от ефекта на пресотерапията. Имам възрастови промени, което е съвсем естествено, усмихва се Йорданка и продължава с искрена благодарност: Краката ми се оформиха и станаха пак такива, каквито бяха. Отоците ми спаднаха още след първата процедура и до този момент не са се появили отново. Опитвам се да идвам 2 пъти седмично, въпреки, че не винаги успявам. Но ВСИЧКИ ОБУВКИ ВЕЧЕ МИ СТАВАТ! – възкликна въодушевена пациентката. Не изпитвам абсолютно никакъв дискомфорт, докато съм като космонавт, напротив – понякога дори си мечтая за нови светове.

Страхотен ефект наблюдавам и при жени, наскоро родили и надхвърлили обичайните си килограми, поотпуснали малко мускулите на тялото си, разказва Жулиета. Единственото изискване за тях е, преди да се подложат на кавитация или пресотерапия е, че трябва да са спрели кърменето.

NEOLA (7)30-годишната Радина е друга постоянна клиентка на НЕОЛА. Виждаме я в салона за нейната 15-та процедура. Определено младата жена знае своя интерес. Тя поддържа фигурата си със забележително постоянство въпреки, че няма проблеми с килограмите и казва, че не го прави само напролет срещу лятото, а идва при Жулиета целогодишно. Целулитът ми се изглади, а кожата ми след процедурите е перфектна, хвали се доволна от ефекта Радина.

МНОГО ВАЖНО: Пиенето на МНОГО вода трябва да съпътства процедурите! Сметнете по 35 мл на килограм от вашето тегло, уточнява специалистката.

Младеж на 48 г. (както го нарича Жулиета) също е редовен клиент на НЕОЛА. Мъжът не пожела да се запише името му, но с охота сподели как процедурите се отразяват на неговото тяло. Идвам от началото ня януари 2017 г. Направил съм 10 посещения и имам разлика в обиколката на талията цели 12 см.! Ефектът при мен е видим. Освен това съм много доволен, че за тази промяна от мен не се изисква почти нищо, освен да дойда до НЕОЛА. Не съм спортен тип, не обичам да се потя по уреди и да си създавам излишно неудобство. Е, всеки сам избира начина си на живот. Не препоръчвам моя, но с две ръце мога да препоръчам апаратурата на НЕОЛА!

Жена на 28 г. Намалява обиколката на талията и бедрата си със сантиметър след всяка процедура. След 5 сеанса стана по-слаба с 6 см, като измерването е направено 2 седмици след последната процедура. Това показва трайността на ефекта, записан в таблиците на Жулиета.

niola-4_resized niola-1_resized

neola_ceniВижте ценоразписа, запознайте се с пакетните намаления и преценете дали искате НЕОЛА да ви освободи от „разбойниците“ във вашето тяло, за да бъде то по-красиво, изваяно, леко, а вие просто да се заобичате повече!

Промоционалният пакет е валиден от 3 юни до 3 юли 2017 година.

Тази жена ще поиска да покаже лицето си, защото в НЕОЛА-Стара Загора ще моделират тялото ѝ без диети и фитнес


image0 (9K)