НАЙ-НОВИ:

Днес е труден ден за някои зодии, ето кои са те

Лъвовете и Телците от нежния пол днес са изправени пред труден край на седмицата, твърдят астролози. За Козирозите пък неделя се свързва с напрежение и много работа.

ОВЕН
При Овните в неделя е засилен стремежът за осъществяване. Имате доста работа и много ангажименти, които възнамерявате да изпълните, но с всичко наведнъж няма да можете да се справите. Склонни сте към фантазиране и преувеличаване на възможностите си, тъй че е най-добре да прецените кое е важно и не търпи отлагане. Обърнете по-голямо внимание на семейството си.

ТЕЛЕЦ
Малко труден ден, в който дамите от Телец са склонни към самоизолация. Това не е правилната позиция за неделя, а по-скоро потърсете подкрепата на приятелите. Днес ще разрешите финансов проблем с помощта на мъж. Чудесно се развиват и служебните събития, като отново ще бъдете толерирани. Денят е благоприятен за бизнес.

БЛИЗНАЦИ
Много действени и не без творческо умение ще работят Близнаците в неделя. Дипломацията е характерен белег за знака, но ни се струва, че това качество ще убегне на някои от вас днес. Не бъдете самонадеяни и атакуващи в стремежа си да разрешавате проблемите, за да не изпаднете в неловко положение.

РАК
Неделя е щастлив ден за Раците. Ще имате повод за радост, но не прекалявайте с еуфорията. Необходимо е да се съсредоточите в работата си и по никакъв начин да не реагирате емоционално. Бъдете умерени и дискретни, нещо което ви е присъщо. Позволете си да имате доверие на близки хора.

ЛЪВ
Неделя ще ви сблъска със затруднения. Денят е труден особено за дамите от зодия Лъв. Вероятно трудностите са от служебен характер и са свързани със задълженията ви. Предстои ви много работа, което ще ви постави в изолация спрямо околните, но не ви липсват и възможности да се справите с проблемите.

ДЕВА
Днес вие сте облагодетелствани от чужда подкрепа. За личната ви реализация имате съдействието на жена от дома. За професионалната и делова изява бъдете спокойни, защото имате хора зад гърба си, а и денят предвижда големи и неочаквани успехи. Имате притеснения спрямо любовния партньор.

ВЕЗНИ
В неделя Везните са готови за “битки”, само и само да довършите делата си докрай. Доста енергични сте и внимавайте да не “избухвате” в устрема си за справяне. Денят носи приятни служебни изживявания и дори неочаквано може да получите пари. Не си позволявайте несъзнателно да издадете тайна.

СКОРПИОН
Скорпионите в неделя са романтични и сантиментални. Забелязва се любовно настроение и някаква носталгия към тайна интимна връзка. Денят обаче предвижда някои трудности от служебен и обществен характер. Налага се да бъдете по-организирани и концентрирани в делата и ангажиментите. Мобилизирайте се. Не бъдете нервни и прибързани на работното си място.

СТРЕЛЕЦ
Вероятно повечето от вас няма да се чувстват по възможно най-комфортния начин. Има трудности и дори здравословни проблеми при някои представители на зодия Стрелец. Позицията ви на търпение и изчакване е най-подходяща за неделя. Разчитайте на добрите събития и на подкрепата от близки хора. Ще получите добри вести, които може да са свързани с получаване на пари.

КОЗИРОГ
Неделя е напрегнат ден при Козирог и се свързва с много работа. Съсредоточени върху задачите ви, вероятно повечето от вас ще се самоизолират. Денят е успешен в много отношения и касае най-вече финансите, службата и партнирането в бизнеса. Вярата ви в собствените сили и конкретните действия ще дадат положителни резултати.

ВОДОЛЕЙ
Чудесен ден е неделя за Водолеите, а доброто ви настроение ще бъде в унисон със събитията. В повечето случаи се предвиждат големи успехи. Така например ще разрешите финансов проблем с пряката намеса на мъж. Все пак, бъдете внимателни.

РИБИ
Облекчени ще бъдете днес по някакъв повод, но и силно настроени за любов и интимност. Много изявена е стабилната ви позиция в дома и характерното ви надмогване на трудностите. Определено от вас зависят домашните отношения и цялостното развитие на ситуацията. В службата разчитайте на високопоставена жена за реализацията си.

blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
1 900 земеделски стопани получиха субсидии по мярка 10 „Агроекология…