НАЙ-НОВИ:

Злобни лелки докарват децата до страхови неврози

Потърпевши родители, които деца са тормозени в детска ясла от лелки, са принудени да търсят помощ от детски психолог, тъй като децата развили фобии и страхова невроза, пише в. “Телеграф”.

Разказ на майка от Пловдив: Дъщeря ми започваше неистово да се тресе и да реве, ако полицай ни доближи. Наложи се да моля мой приятел, който работи в МВР, да дойде с униформата у дома, за да обясни на детето, че униформените чичковци не убиват деца. Разказът е на майка от Пловдив, чието дете е посещавало преди няколко години една от детските градини в града.

След като се задълбочил проблема, установила, че плашенето с полиция, с вампири и караконджули, било идея на лелките, за да могат децата да спят следобеда или поне ако не спят, то да мируват в леглата си.

“Минаха няколко години оттогава, но и до момента детето ми спи на светната лампа нощем. Страх я е от тъмното, въпреки че вече е голяма и осъзнава, че зад шкафа не се крие вампир”, споделя майката. Тя е водила дъщеря си на психлог, но сеансите не са помогнали кой знаае колко.

При друг случай детето й било болно и отсъствало една седмица. В това време в градината учили стихотворение от 7 куплета. Когато детето се върнало обратно в групата си, не е знаело стихотворението, с което госпожата й щяла да блесне на тържеството пред директорката. Детето е понесло обиди, че е глупаво, щом не знаело стихчетата. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Изясняват версиите защо шофьорът на камиона, помел 5-годишно дете в…