НАЙ-НОВИ:

Жената Козирог е като горящ айсберг!

Жената Козирог е като горящ айсберг!

Жената – козирог е като ледената кралица от приказките. Красотата не я напуска цял живот, даже напротив, само разцъфтява. Трудно достъпна за всеки, на моменти студена и мълчалива.

“Не съдете за книгата по корицата”!

ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ :
Красота и изящество. Поддържан външен вид, грациозна походка в удобно облекло. Изглежда плаха и покорна на пръв поглед, но далеч не е така. Освен външната си красота тя притежава онази привлекателна скромност, която я краси и отвътре.

ЛИЧНОСТ: Нашата ледена кралица се разпознава много лесно дори в далечината. Идеално пригладена права коса или отлично оформени къдрици, което и да е от двете ще бъде, както трябва, а не ,,през пръсти,,! Перфектно гладко лице , симетрични вежди , малко спирала и лек блясък на устните. Тялото и е в перфектна спортна форма, дали по рождение или в последствие рядко ще видите жена – козирог отпусната и занемарена а дори и да срещнете все пак такъв екземпляр причините вероятно са доста основателни. Наистина няма ДРУГА ЖЕНА, която да има такава желязна воля що се отнася до външния вид или друга цел.

Ако става въпрос за килограми – ще ги свали ,независимо ,колко време ще и отнеме!

ЗДРАВЕ:  В тази област тя е по запозната дори от нашите лични лекари. Рецептите, мазилата, илачите и продуктите за , които тя знае надали изобщо сте чували.

Като всеки човек и жената -козирог има пороци и вредни навици, само че добрите, които има, напълно ги компенсират.

Що се отнася до работата – ще я върши, колкото и да не и харесва, сама си я е избрала и докато се прехвърли в желаната от нея сфера, няма да лентяйства, защото бездействието я убива.

Тя върви по своя път и не поглежда настрани, още по-малко назад, и в ежедневието и в живота. Трудно е да приковете вниманието и дори за обикновен поздрав, НЕ защото е разсеяна или надута,нищо подобно, а понеже тя винаги е съсредоточена в мислите си и действията си.

КАК ОТМЪЩАВА ЖЕНАТА – КОЗИРОГ:

Да изкарате от нерви тази жена е почти невъзможно. Все пак успеете ли . . . вземете си личността и бягайте.

Като приятел тя е лоялна и винаги насреща, но като враг няма да и се качите на главата. Губите всяка привилегия пред нея, а скоро самата тя ще вземе и земята под краката ви.

КАКВО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКА С ЖЕНА – КОЗИРОГ: Нейният чар е скромността на личността, а в аурата и се крие нещо загадъчно.

Идеална кожа, симетрия и поддържана външност. По-скоро мълчалива, отколкото бъбрива.

Вашата ледена кралица винаги ще изглежда на висота, никога няма да ви изложи с поведението си. За нея мимолетни увлечения няма, връзките и обикновено са продължителни.

Любовта дава огромна сила на тази дама. Отнасяйте се към нея така, както заслужава – като към скъпоценен камък. Гласува ли ви доверие, сама ще си постави за цел да преодолее своята мнителност, и ще ви отдаде всичко, на което е способна, а то не е малко. /Източник: Hotzodiac/ Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Всяко влизане в болница или аптека – с пръстов отпечатък. Промените…