НАЙ-НОВИ:

В “Завинаги”: Мистериозните кошмари на Сюрея всъщност са действителни случки от детството ѝ

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал “Завинаги” става ясно, че кошмарите, които Сюрея сънува, всъщност са действителни случки от детството ѝ, станали  в злополучния ресторант на родителите ѝ.

След като гневът попречи на Адем той да влезе в нормално състояние на съвещанието с представителите на немската фирма, с която Боран холдинг искаха да подпишат договор, и той фуча и трещя, въпреки, че закъсня, сделката към момента пропада. Фикрет започва да го обижда, че нищо в него не се е променило, но когато брат му му каза, че е в такова настроение заради новия приятел на Дилара, Фикрет малко омеква.

Адем пак намята вълчата си кожа и проваля сделката с германците

Санем и Сюрея се опитват да потушат огъня и при Дилара, лелята дори се обажда на Гюнеш, която ѝ разказва, че вече е научила от Адем какво се е случило и никак не одобрява поведението му. Дилара подслушва разговора, защото Санем го е пуснала на високоговорител. Младата майка става свидетел на изключителна защита от страна на Гюнеш, както и на окуражаване от нейна страна да продължи връзката си с Мерт. Дилара се усмихва…

Сюрея е решила да сготви и се забавлява в кухнята на конака, когато отвън пристига Анастасия, решила да си вземе багажа от къщата. Двете разговарят в зимната градина и разискват трудната ситуация, впримчила всички: от една страна е любовта между рускинята и Осман, от другата – болестта на Есма. Връзката на влюбените изглежда невъзможна. Персоналът и Сюрея стават свидетели как Анастасия си резервира билет за Москва.

Есма и Гарип са в сладкарница, където тя продължава да се гневи на Анастасия и на Осман. Гарип обаче никак не ѝ спестява истината, казвайки ѝ, че е започнала да мисли и действа по подобен на родителите си начин, които в младостта им не разрешиха тяхната любов да се случи, предричайки ѝ пълен крах.

Не сте виждали Есма такава! Тя скубе и души Анастасия!

Сюрея споделя с по тъмно прибралия се Фарук какви ги е натворил Адем с Дилара и коментират кой до колко има право да се сърди на другия. А Гюнеш направо притиска Адем у дома, казвайки му да изясни чувствата си към бившата си жена и едва тогава да застане пред нея. Тя вижда нещата много по-трезво и реално от самия него.

Фикрет учудващо не е пожелал да сподели с батко си за срива в сделката през деня, но Акиф естествено е звъннал веднага на Фарук, викайки го във фирмата като Бърза помощ. Вечерта двамата братя обсъждат случилото се през деня и Фарук дава съвет на брат си да вярва в Адем повече, както и това, че ще преодолеят проблема.

Адем пак намята вълчата си кожа и проваля сделката с германците

Осман открива Анастасия вече стегнала куфарите. Тя го моли да я остави на мира, защото не би искала да бъде още една грешка в нечий живот. Осман обаче е категоричен, че именно тя е най-хубавото нещо, случило се дотук в живота му и той няма никакво намерение да спре да я обича.

В имението всички недоумяват къде се губи Фарук. Предположенията на братята са от шпионин в нечие чуждо разузнаване, до нощен пазач в Боран холдинг, където той души какво се е случило във фирмата им през деня. Сюрея обаче е бетон – мълчи и само се подсмихва. Когато Фарук все пак се появява в хола по тъмно, зевзеците се опитват да му вземат интервю, но той им съобщава само да не планират нищо за следващата вечер.

Фарук е в еуфория от бъдещото откриване на ресторанта, но Сюрея е нещастна. Нейните кошмари от миналото не спират. Тя продължава да ги сънува и това започва много да я притеснява. В имението идва Санем, която ѝ припомня за някои събития от детството, припокриващи се 1:1 с повтарящия се сън. Сюрея научава много интересни неща, които изглежда тя умишлено е изтрила от съзнанието си. Май ще открие и една жена, която я е гледала, докато родителите ѝ работят. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
"В този момент е изключително важно да осигурим легла за…