НАЙ-НОВИ:

В “Завинаги”: Бомбата с ДНК теста избухва, но поради съвсем други причини

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал “Завинаги” всички са наясно какво пише в плика, където е резултатът от ДНК теста.

Адем отново е при психоложката Идил, която го направлява към излизането от омагьосания кръг между майка му и бившата съпруга. Това е мястото, където той рови надълбоко в себе си и търси отговори.

Ипек дава готовия тест на Фарук и той не знае какво да мисли и да направи с неотворения плик в ръцете си, който може да промени живота му. Видимо изглежда зле и обяснява на гостуващия за малко Гарип, че нещо със стомаха му не е вред. Интересна е сцената с това, че докато Гарип го съветва да поиска билков чай от майка си, по-младият мъж го наблюдава изучаващо, заглежда се в очите, устните, носа му, търсейки сякаш прилика със собствените си черти.

Фарук и Сюрея се прибират в стаята си и в момента, когато коментират какво да направят с ДНК теста, Есма влиза и чува разменените между тях думи. След няколко отправени гневни реплики, майката не може да се примири със съмненията на сина си и му завърта такъв шамар, че чак отскача встрани. Разправията в къщата продължава, но наранената майка, по нейния познат за зрителите маниер, грабва чантата си и излиза навън. Спира се чак пред вратата на Гарип с въпроса: Ще се ожениш ли за мен? Тя е разтревожена, разплакана и превъзбудена, а любимият ѝ няма как да не отчете фактите и да не се притесни за състоянието ѝ. Тя не очаква подобна реакция от него, но той едва ли не ѝ отказва на предложението. Двамата се скарват и тя избягва от къщата му.

В това време в дома на Боран ври и кипи. Фикрет е набрал скорост и не може да се побере в кожата си, че Ипек отново се меси там, където не ѝ е работа, а тя го напада с упреците, че е малодушен. Ипек грабва резултата от ДНК теста и звъни на вратата на Юлфет.

Есма броди по улиците, изпаднала в ступор. Семейството се притеснява, че няма никаква вест от нея. Фарук е разбит почти толкова, колкото и майка му.

Но вместо да се прибере Есма, при синовете ѝ идва Юлфет, която разказва откровено част от миналото и обяснява на племенниците си защо са такива отношенията със снаха ѝ. Тя изказва съжаление, че е намесила и тях и им се извинява. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
След куп любовни перипетии, актьорът Филип Аврамов отново се е…