НАЙ-НОВИ:

Защо щандът на Стара Загора изглеждаше като “отбий номер”?

Наш съгражданин написа следното в рубриката на сайт Zarata “Изпрати новина”, като илюстрира мнението си със снимков материал:

“Стара Загора участва в изложението “Празници, обичаи и традиции” – София със свой щанд,  но за съжаление направен колкото да се отбие номера – само няколко скучни брошури и една отегчена жена. Просто няма защо да спираш на този щанд, всеки го подминава. За сравнение при другите – млади, усмихнати хора, продукти за дегустация, смели, разчупени презентации. Не знам кой се занимава с туризма в общината, но като се има предвид, че тя е сред 10-те най-големи и богати общини в страната, определено нивото е изключително посредствено и лишено от всякакъв ентусиазъм. Това личи и по липсата на каквито и да е туристи в града ни.”

Припомняме, че от 9 до 11 септември в София беше открито изложение “Празници, обичаи, традиции и туризъм”, на което се представиха 28 от общо 265 общини в България. Събитието беше организирано от Портала на българските общини – Kmeta.bg и информационна агенция “Фокус” и се проведе под патронажа на министъра на туризма Николина Ангелкова. Използва се формата на „Отворени врати” и завърши с конкурса „Кмет на годината”. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Медът и канелата са два продукта с множество доказани ползотворни…