НАЙ-НОВИ:

7 причини, поради които жените харесват лоши момчета

Често момичетата се влюбват в напълно неадекватни момчета: груби, нарцистични, егоистични. С една дума, истински тирани. Каква е тайната на лошите?

Той е уверен
Дълбоко в душата си лошите винаги са нещастни и комплексирани хора. Но те никога няма да кажат това. Външно излъчват сила и увереност. Изглежда, че такъв човек не се страхува от никакви пречки. Подобни качества привличат жените като магнит.

Той е предизвикателен
Лошите момчета често проявяват арогантност и дори безразличие. Жените са склонни да възприемат емоционалната студенина като предизвикателство. Постигнали благоразположението на такъв мъж, те чувстват удовлетворение и емоционален подем. Освен това тези момчета винаги имат много фенове. „Тъй като съм достойна за неговата любов, значи съм специална“, смята наивната дама.

С него никога не е скучно
Връзките с лошо момче винаги са емоционален замах. Той е напълно непредсказуем. Днес той е нежен и чувствителен, утре – страстен, а след утре – като цяло, пренебрегващ. Всеки ден фойерверк от емоции. С такъв мъж просто никога не е възможно да се отпуснеш.

Той знае как да се грижи за себе си
Лошите мъже изглеждат безстрашни. Те са толкова нахални и агресивни. Няма съмнение, че такъв алфа мъжкар ще може да се грижи за себе си във всяка ситуация. Но само това. Когато в живота на такъв мъж настъпи черен петък, той ще мисли само за себе си, а не за семейството и „любимата“ жена.

Той умее да убеждава
Лошите са винаги страхотни психолози. Те умело манипулират хората. За да получат това, което искат, те няма да си спестят скъпи подаръци и приятни комплименти. Разбира се, тяхната завладяваща полезност е блъф. Щом жертвата попадне в мрежата, те ще покажат истинското си лице.

Той винаги има ясен план
Лошите са винаги мега егоцентрични. Ако искат нещо, ще постигнат това по всякакъв начин. Не им трябва нечие одобрение: мама, татко, приятели. А жените харесват този вид независимо поведение. Но осъзнаването на факта, че никой няма да се съобрази със твоето мнение, идва твърде късно.

Превод от руски: Зарата

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Гръцки студент благодари на българските си преподаватели за онлайн обучението:…