НАЙ-НОВИ:

В този ден забравете за всичките си грижи

През късния следобед и вечерта ще бъдат озарени от благоприятното взаимодействие на Луната и Юпитер – аспект на късмета, който може да споходи мнозина.

Хората стават по-оптимистични, отворени към новото, преобладава веселото настроение и желание за забавления. Благоприятно време за много неща, както и за семейни тържества, приятелски събирания, весели компании.

Може да ви се отвори голям апетит, затова бъдете внимателни. Не трябва да преяждате.

Луната е в знак Риби до 16:06ч на 7 август – лесно може да повярвате на лъжливи обещания.

Благоприятно време за романтика и любов. Засилва се емоционалността, чувството на състрадание, интуицията, но също така увеличава лековерието, доверчивостта. Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността. По това време в хората отслабва чувството за реалност, затова е желателно да не вземате важни и отговорни решения. Сега душата има нужда от емоционални и естетически преживявания.

Краката са чувствителни, така че обърнете внимание на обувките, които носите. Не се препоръчва употреба на алкохол и наркотици. Бъдете внимателни към лекарствата и упойващите вещества.

Доминиращ 17 лунен ден до 22:30ч на 6 август (от 22:04ч на 5 август)

Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Лунният ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода.  Нищо обаче не трябва да стига до крайност – нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Психиката при жените сега е по-напрегната.  В този ден забравете за всичките си грижи.

Днес трябва да се лее река само от любов. Повече веселие, смях, движение, танцувайте, пейте! Правете това, което ви се прави. Благоприятен ден за контакти, за пътуване. Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието.

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено. Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Сексът в 17-ти лунен ден всячески се приветства. Това трябва да е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Ако сънувате катастрофи, агресия, кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Следва 18 лунен ден от 22:30ч на 6 август до 22:52ч на 7 август

19 слънчев ден – Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки.  Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции.  Бъдете бдителни и следете думите, които изричате.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 06 август – Преображение Господне, Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит…