НАЙ-НОВИ:

За два дни – два рекорда на ЗАРАТА

На 28 февруари ЗАРАТА постигна първият си рекорд – 992 души едновременно в сайта ни при 35 432 посещения за деня – 33 556 уникални IP и 41 549 импресии (четения на публикации). За постижението екипът ни бе награден с тийм билдинг в чужбина през април. Вчера, на 29 февруари продължихме с рекордите – ЗАРАТА имаше 51 062 посещения, 48 088 уникални IP, 60 438 импресии, следователно старозагорски сайт за пръв път цял ден не излезе от ТОП 20 на българските електронни медии, движейки се между 18-то и 20-то място, изпреварвайки през деня дори “Труд”.

Благодарим Ви, скъпи читатели за доверието, коментарите, непрестанната комуникация помежду ни чрез контактните форми на ЗАРАТА!

Екипът ни е наистина щастлив, че създаде нужен, полезен информационен и рекламен продукт, добил вече популярност не само в региона, но и в страната, и в чужбина. Това е нашия начин да допринесем за популяризирането на Стара Загора, за разширяването на пазара на бизнеса й. Ще продължим заедно с читателите ни да търсим най-добрият начин за това.

Днешният ден също се очертава интересен – личи по над 10 000 посещения само до 10 часа, по коментарите и споделянията, по изпратените от читатели новини…

Честита Баба Марта! Нека бялата магия за здраве настигне всички ни! Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Индиректно благодаря на гръцките фермери и полицаи, че ме разбраха…