НАЙ-НОВИ:

Очевидец на екшъна с Явор Бахаров: Налагаше и скубеше момичето!

Явор Бахаров е налагали и скубал на улицата актуалната си половинка – актрисата Рая Пеевa. Това твърди пред „Телеграф“ очевидец, който е спасил момичето от юмруците на къдрокосия актьор и е повикал полиция в нощта след националния празник 3 март. Той е единственият свидетел на инцидента.

Когато пристигнали ченгетата и сложили белезници на Явор, те останали с впечатлението, че скандалът е с бивше гадже на актьора, но по снимка свидетелят разпознава сегашната му половинка Рая. След като медиите раздухаха скандала, Рая Пеева публикува в профила си във Фейсбук фотос как се целуват с Бахаров. Снимката е придружена с текст, че случката е силно преувеличена.  

Тези изявления звучат нелепо на фона на официалното потвърждение от СДВР.

“Някои медии с или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме заедно, обичаме се, обичайте се и вие”, пише Пеева.

“Сигналът касае възникнал скандал между две лица. Отзовава се екипът, след което следва неизпълнение на полицейско разпореждане и в тази връзка лицето е задържано, съпроводено с оказване на съпротива на орган на власт. Отведено е в Първо районно, наложена му е мярка 24 часа, прокуратурата – за 72 часа. След внесено споразумението в съда, се е признал за виновен и му е наложено наказание “пробация”, каза в деня на инцидента директорът на СДВР, старши комисар Георги Хаджиев, припомня bnews.bg. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Пациент е открил стрелба в медицинско заведение в чешката столица…