НАЙ-НОВИ:

Всички дела започнати сега, завършват благополучно

Луната се движи на празен ход от 07:57ч до 12:35ч. – нищо важно не предпиемайте в това време.

Луната е в знак Водолей до 12:35ч на 1 септември – периодът благоприятства създаването на приятелски отношения.

Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Луната влиза в знак Риби от 12:35ч до 23:23ч на 3 септември

Подходящо време за творческите личности. Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате приятно и за романтични срещи. Желателно е да направите разходка до водоем.

Избягвайте лекарства (особено, ако са нови), алкохола и наркотиците.

Особено уязвими са ходилата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите удобни и меки обувки.

Продължава 14 лунен ден до 20:06ч на 1 септември (от 19:37ч на 31 август)

Един от най-мощните енергийни дни. Сега вече можете да стартирате нови начинания ( след 12:35ч). Време за решителни действия.

Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Ако не използвате енергията, която Луната ви дава, тя ще бъде напразно пропиляна. Всички дела започнати сега, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им. След пълнолунието, ще можете да жънете това, което сте посели през първите две фази на Луната.

Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целта е била насочена към това. Хората, които имат слабо развита Луна в личния си хороскоп, не трябва да се гледат в огледалото, да използват парфюм, да натоварват зрението си. Всяка физическа работа е полезна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, които днес може да ви нападнат. Това е специален ден за мъжете. Жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден може да бъдат покорена, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то по-добре се откажете окончателно. Това е последният шанс да опитате. Ако не започнете в този период романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники, да опитате на места, където още не сте го правили и по начин, по който не сте го правили.

Подстрижка не се препоръчва, може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по- добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Следва 15 лунен ден от 20:06ч на 1 септември до 20:32ч на 2 септември

15 слънчев ден – Това е мирен, спокоен и светъл ден. Сега е по-важно от всякога да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Често е съдбоносен ден – могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба. Добре е да се прекара известно време сред природата и да се заредите с енергия от нея. Днес към всяка жена мъжете трябва да се отнасят с особено внимание и почитание.

Меркурий в тригон с Плутон – прави мисленето по-проницателно, по-концентрирано, дава рационален поглед върху нещата.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Оранжев код за опасно време е в сила за няколко…