НАЙ-НОВИ:

Водата днес има лечебна сила

Луната е в знак Везни до 01:50ч на 30 юни – прави ни по-контактни.

Луната във Везни носи добро и радостно настроение.  Подходящо е за срещи със стари познати. Благоприятно се отразява и върху семейните отношения, лесно се стига до компромиси. Много е важно да се избягват кавги и конфликти.

Благоприятно е за бързо протичащи задачи.  Повишава се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур.

Продължава 8 лунен ден до 14:46ч на 29 юни (от 13:33ч на 28 юни)

Продължават промените и вътрешната трансформация. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си.

Ден на промените, в който могат да настъпят непредвидени събития, да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Настроението може да е променливо.

В този период се препоръчва да си вземете душ или да се потопите в някой водоем. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

Следва 9 лунен ден от 14:46ч на 29 юни до 16:00ч на 30 юни

Първият критичен ден от лунния цикъл. Труден ден. Време на енергиен обрат. Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари – не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лоши очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението.

Изчистващата баня ще е само от полза. Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Добре е да очистите помещенията и тялото – физически и ментално. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна.

В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Денят не е подходящ за първа среща. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. После ще се питате: ”Сън ли беше или реалност”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Съновиденията – всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни сънища.

11 слънчев ден – Ден на промените. Не планирайте нищо в този ден, систематичните действия са нежелателни. Старайте се да откриете Бог в себе си. Хубаво е да се занимавате с творчество, рисуване, поезия, музика. Опитайте се да общувате лесно, да правите радостни изненади на другите.

От 16:03ч Луната преминава на празен ход до 01:50ч на 30 юни – не предприемайте нищо важно. Не подписвайте договори, не правете сериозни покупки. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
3-годишно момиченце е с опасност за живота, след като беше…