НАЙ-НОВИ:

ВНИМАНИЕ, родители! Незатворени шахти в неоткрития парк крият риск за здравето на децата!

Читател на zarata.info сподели на редакционния ни телефон, че в новия НЕОТКРИТ ПАРК в Стара Загора има опасни незатворени шахти, които крият риск за здравето на всички нетърпеливи посетители.

Шахтите са в непосредствена близост до детските площадки и до централния вход на парка. Обръщаме специално внимание на родителите, чиито деца още сега искат да изпробват новите атракциони, че в този момент все още паркът може да е опасен. Непременно бъдете с тях и бдете!

“До няколко седмици паркът ще бъде изцяло завършен, предстои и тържесвеното му откриване от кмета на Стара Загора Живко Тодоров. В момента продължават довършителните дейности, днес поставяме ограничителните колчета от северната страна на парка, по бул. “Цар Симеон Велики”. На входовете сме поставили предупредителни табели и ограничителни мрежи, че паркът все още е строителен обект, но те не спират нетърпеливите посетители на Стара Загора” – сподели за zarata.info представител на фирма “Стройкомерс” ООД София. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Прочутата семейна двойка от малкия екран Хоумър и Мардж Симпсън,…