НАЙ-НОВИ:

Владо Пенев разочарова с изявите си в „Маскираният певец“

Актьорът разочарова зрителите и това доведе до бурни коментари.

“Владо Пенев няма място като панелист в „Маскираният певец“, категорични са зрителите. Според тях той само се излага с безумните си твърдения и така разваля репутацията, която изгражда от години. Пенев още в първия епизод втрещи с твърдението си, че зад маската на Булката се крие самата Лили Иванова.

“Владо, не си се излекувал от коронавируса май”,  жегнаха го водещите на предаването Зуека и Геро. След като усети бисера, който изръси, актьорът започна все повече да мълчи и да не казва нищо.

За няколко участници Пенев чистосърдечно призна, че няма идея. Когато се престраши да назове име, то няма нищо общо с маскираните звезди. Най-често Пенев посочва имената на свои колеги от театъра. “С нищо не ми помогнаха жокерите. Може ли да не давам предположения”, изстреля на последния лайф Пенев, с което преля чашата на търпението на феновете.

“Защо е там? За да мълчи ли? Получава хонорар и не прави нищо. Щом е в панела, се предполага, че трябва да мисли над уликите и да познава поведението на повечето звезди“, пишат гневно фенове по него адрес. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
В обстановка на напрежение и нападки президентът на САЩ Доналд…