НАЙ-НОВИ:

Огнената уста на шеф Петров разпали нов скандал. Ябълката на раздора е един домат

Поредният епизод на VIP Brother отново предизвика смут и гняв в сърцата на феновете. Вездесъщият шеф Петров отново нажежи до червено тигана и изпържи част от съквартирантите си. Този път той нае наивната силиконова красавица Джулиана Гани заради приятелството й с Антон Стефанов. Тя пък съвсем сгази лука на шефа като взе единствения домат в къщата, за да го хапне сладко с врага в лицето на светския журналист. Непримиримият готвач си взе обратно домата и пророчески предрече за Джулиана лоши последствия от дружбата й с Антон Стефанов.
Милата блондинка, въпреки угрозата, поднесе храна на Антон и заяви твърдо, но през сълзи, че вече е голям човек и може свободно да избира с кого да дружи. Тази сърцераздирателна сцена размекна упорития журналист, той се опита да я успокои, но остана верен на думата си, че няма да яде от манджите на шеф Петров. Това видяхме в по- късните моменти на шоуто, когато забележителната Сашка Васева в ролята си на парламентьор се опита да сдобри враговете в къщата и поднесе приготвената храна от шеф Петров на двамата на двора, отказали се да се хранят с другите на масата в къщата, верните приятели на този етап- Антон и Джулиана. Антон Стефанов демонстративно върна храната, като лиши и приятелката си, Джулиана от нея. Тази демонстрация разлюти отново шеф- а на кухнята в къщата.

[ad id=”226585″] И така ние бедните фенове на VIP- съквартирантите в къщата на BIG Brother отново останахме поразени от размерите на егото и на двамата мъже, които пък, май сериозно се съмняват в истинската си мъжественост и взеха да се нападат и в тази деликатна посока!
Тяхната вражда вече трудно се понася от съквартирантите, които си траят досега, чисто по български, но и на тях вече взе да им прекипява. Първа избухна Мегз и дръзко помоли да се спре с тази нелепа кавга за храна и прочие, която натоварва с напрежение обстановката в къщата. Това, обаче едва ли ще сложи край на мъките и ще затвори огнената уста на шеф Петров и едва ли ще озапти обидения журналист.
Съвсем традиционно, пак по български, съквартирантите започнаха да се цепят на групички, да се обсъждат и мърморят под сурдинка един за друг. Даже конкурсът Miss VIP Brother вместо радост и забавление предизвика много разнопосочни реакции – от възторг до горчиви сълзи. Красивата Енджи Касабие зае престижното първо място, което я опияни сякаш и тя неочаквано, но всеотдайно започна да чисти масата с препарат, докато в това време другите се хранеха. Сашка Васева направи остра забележка на призьорката, Мегз също показа недоволство от домакинстването на красавицата.
Напрежението в къщата расте главоломно и може да се реже с нож вече, съквартирантите показват все повече характерите си, а тече едва първата седмица на шоуто.
Какво ли още ще видим и чуем от VIP- овете в къщата и дали ще останем доволни и щастливи, скъпи ми фенове? Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 18 септември, в 19,54 ч., както писа ЗАРАТА, в Стара…