НАЙ-НОВИ:

След провала на еврочиновник, Векилска закъса за пари

Мариана Векилска е понижила значително стандарта си на живот.

Фотографи на Ретро са засякли бившата тв водеща да хвърчи по задачи из столицата със стара трошка, произведена през далечната 1995 година. Опелът на Мариана струва не повече от 900-1000 лева, коментират хора от бранша. Очевидно на този етап журналистката, която в момента се води на свободна практика, не може да си позволи скъп автомобил.

Въпреки това тя не се срамува да кара стара и евтина кола, докато някои от колежките й от телевизията сядат зад воланите на мутренски джипове за по 100-200 хиляди лева.

От началото на годината тя отново живее в България, а през миналата седмица за кратко се върна на старото си работно място – бТВ – гост-коментатор в предаването “Преди обед”, а мнозина от зрителите трудно я познаха, защото визията й е коренно променена. Тя отново е загубила битката с килограмите и рязко е напълняла. Естетичните процедури, на които се подлага, са дали обратен ефект и лицето й изглежда подпухнало.

Суетата обаче не я е напуснала и докато тичаше от среща в среща, Векилска носеше в ръка червени обувки на висок ток, които сменяше с удобни маратонки по време на шофиране.

Според запознати Векилска води преговори да се върне отното на екрана и спешно си търсела работа, защото финансовото й състояние не било никак добро. Най-зле й се отразил разводът със Симеон Колев. Тя напусна общата им къща и в момента Мариана мечтае да си купи свой дом. Докато беше в Белгия тя ползваше квартира в престижен квартал в Брюксел, но приказката бързо свърши, след като я освободиха от сладкия пост там, пише Ретро. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Слънцето е в тригон със Сатурн - периодът е благоприятен…