НАЙ-НОВИ:

Днес се въздържайте от нови запознанства

До 00:17ч на 7 април Луната е в знак Дева –  трябва да сме отговорни и дисциплинирани.

Вниманието се концентрира върху текущи задачи. Когато Луната е в знак Дева и най-разхвърляните хора работят лесно. Сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най- малкото камъче може да преобърне колата”. Необходимо е да бъдете точни във всичко. Добро време за решаване на всекидневни проблеми.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Луната излиза на празен ход от 16:30ч до полунощ, след което преминава във въздушния знак Везни. Да не се предприема нищо важно.

Продължава 13 лунен ден до 17:56ч на 6 април (от 16:38 на 5 април)

Денят може да сравните с колело, което се търкаля от планината. Не се плашете, спазвайте скоростта. Успехът е близо.  13 лунен ден не е подходящ за сериозни дела и начинания, особено ако ги вършите сами. Ако планирате важен въпрос, отложете неговото изпълнение за по-благоприятно време. Но без значение какво се случва, не изоставяйте предварително започнатите дела. Енергията да завършите започнатото е напълно достатъчна.

От енергийна гледна точка в този лунен ден се освежава енергийният запас, обновява се жизнената сила. На 13-ия лунен ден пристигат такива космически вибрации, които влияят благоприятно на творческата енергия.

Денят е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот.

Може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по- късно това, което можете да направите сега. 13 лунния ден е предназначен за отработване на грешките. Могат да се повтарят различни житейски ситуации, хора и събития от миналото да се върнат, вероятно в леко променена форма. Не се ядосвайте на света и на хората. Всичко, което ни се случва, ние го заслужаваме. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво точно сме направили “погрешно” и ако е възможно, да го поправим.

Ако в обкръжението ви има хора и след като общувате с тях ви се появи чувство за малоценност, главоболие или се депресирате, тогава е дошъл най-подходящият момент да прекъснете отношенията с тях. Лош знак за този ден е болки в стомаха – те показват некоректността на вашите действия. Заболяванията, започнали в този ден, могат да станат продължителни и трудно се лекуват. Освен това болестите на тринадесетия лунен ден се считат за кармични и медицинските средства не са достатъчни за лечението им.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Той трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Въздържайте се от нови запознанства.

До 17:56ч може да се подстригвате, но всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

В този мистичен ден е много благоприятно да се опече кръгъл хляб. Зарадвайте себе си и любимите хора с вкусен, хрупкав домашен хляб.

Следва 14 лунен ден от 17:56ч на 6 април до 19:15ч на 7 април

17 слънчев ден – Денят е добър за делата, които изискват бързи решения. Ден за защита на справедливостта. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на самообразование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден.

Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха, за да се изчисти аурата ви от негативни енергии.

Автор: Ивелина Пенчева Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Най-очевидният първи симптом на коронавирус инфекцията е високата температура, заяви говорителят…