НАЙ-НОВИ:

Вътрешният министър с ексклузивни подробности за новия труп в Костенец

Къщата на открития починал мъж в Костенец е в съседство с тази на издирвания за убийството на 38-годишната жена в града. Това съобщи пред журналисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов, цитиран от „Фокус“.

„На този етап мога да кажа, че сутринта в ОДМВР – София е получен сигнал за лице, което не се е явило на работа. Колегите са проверили адреса и там са открили труп“, заяви Маринов и посочи, че започва огледът на място.

„Засега не може да говорим категорично, че има насилствена смърт. Изследваме и двете версии, но по-подробна информация ще можем да дадем след извършването на огледа на трупа. На място е директорът на ОДМВР – София и главният секретар на МВР с оглед последните събития, които бяха в Костенец“, каза още Маринов.

Той уточни, че на този етап няма данни на мястото да е имало стрелба или следи от борба. На въпрос дали има роднинска връзка между починалото лице и предполагаемия убиец от Костенец, който се издирва от няколко дни, Младен Маринов отговори, че такава не е известна.

image0 (9K)

„Това, което го свързва с издирвания е, че къщите им са в съседство. Но той живее сам на този адрес“, обясни вътрешният министър.

Както ЗАРАТА писа, 42-годишен братовчед на издирвания Стоян Зайков – Чане, е откритият мъртъв мъж по обед в Костенец, твърди Trafficnews.bg. Към момента официалната версия е, че Валентин – Вальо е починал от хипертония и сърцебиене. По непотвърдена от полицията информация, той е застрелян с ловна пушка в шията, макар МВР шефът Младен Маринов да обяви, че все още няма данни за насилствена смърт на мъжа. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
42-годишен братовчед на издирвания Стоян Зайков – Чане, е откритият…