НАЙ-НОВИ:

Васил Найденов пострада при инцидент

“Едва дишам все още, но добре, че не се потроших”, признава Найденов, който вчера празнува 70-я си юбилей.

„Бях в ресторант недалеч от вкъщи. Пейката, на която седях, се разглоби и полетях назад. При падането си ударих ребрата близо до гръбначния стълб. Това е изключително болезнено. Едва дишам все още, но добре, че не се потроших. Можеше дори да си счупя главата“, разказва за инцидента изпълнителят на „Казано честно, всичко ми е наред“.

„Оказа се, че нямам нищо счупено и пукнато, но болките са много силни. И в момента ми е трудно да дишам дълбоко“, споделя още музикалният любимец. На рождените си дни Васко Кеца избягва да бъде с голяма компания. „Юбилеят си е мой личен празник и не ми се иска да има грандиозно празненство. А и на всеки концерт ми е като на рожден ден“, обясни Васил Найденов. Той е решил да бъде само с няколко най-близки хора на вилата на импресариото си Ивайло Манолов край София.

„Човек неминуемо се променя за 70 години. Може би сега по-бързо вземам решения. Тежа и повече на мястото си. Преди бях много експанзивен, а вече гледам да забавям малко нещата. По света колегите на моята възраст не пътуват така често като мен“, коментира равносметката си музикантът. Приятелите на Васил Найденов се стягаха да организират голям негов самостоятелен концерт в зала 1 на НДК по случай кръглата му годишнина, но заради пандемията от коронавируса, това се отлага засега. Самият той не планира нищо конкретно, тъй като никога не е бил плановик. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
04.09.2020г. (Петък) 09:00/15:30 Поради отстраняване на авария се спира водоподаването…