НАЙ-НОВИ:

Валя Балканска след преживяния коронавирус: Ще пея докато имам сили!

Певицата споделя, че не е пила антибиотици, но е категорична че ще се ваксинира при първа възможност.

Тя споделя, че докато има сили в нея ще пее: „Дойде време да нямам този глас, защото направих тежка операция на гуша, но имам Божията сила. Майка ми е покойница. Баща ми е убит през 1944 година на фронта. Аз съм била на две години. По принуда майка ми се жени за втори мъж. Но мисля, че и двамата ми помагат от небето. Пет деца бяхме. В това трудно и болно време не трябва да забравяме миналото. Но трябва да се помни само хубавото”.

Певицата споделя, че вярва в предопределенията на съдбата.

“Един-два пъти сънувах майка ми, ама това, преди да се разболея от коронавируса. На нея всичко съм й простила. Преди години изрече думи, които много ме заболя тогава:Най-голямото ти парче хляб мравката да го мъкне”.  И това беше защото се страхуваше да ме изпрати в Смолян. Тя ме прокле, но аз се доказах. Когато станах известна ме чу  по радиото и каза: „Дано този отгоре не е чул какво съм казала“, това ми стига, аз съм й простила, майчица е“, казва Валя Балканска за „България Днес“.

Майката на голямата певица също е пяла, но е казала, че прилича по-скоро на баща си, който пеел много хубаво и свирил на кавал. “Аз съм слухар, не съм завършила музикално училище, но с помощта на колеги през годините се образовах“. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Руската лекарка Елена Малишева, доктор на медицинските науки и популярен…