НАЙ-НОВИ:

В Германия сайт с картинки разяснява “междурасов секс”

Германското правителство създаде илюстриран уебсайт, посветен изключително за сексуалното образоване на „бежанци“, става ясно от публикация в сайтът New Observer online.

Новият сайт, наречен „Zanzu – моето тяло в думи и образи“ е дело на германското Министерство на здравеопазването („Федерален център за здравно образование,“ BZgA) в сътрудничество с Фламандския „Експертен център за сексуално здраве” наречен Sensoa, който се финансира от правителството на Белгия.

В своето встъпително видео, на сайта изрично се казва, че неговата цел е да се дадат „съвети за секса и сексуалността за мигранти, които не са живели дълго време в Германия.“

Разделени в шест основни „теми“, на интернет страницата са използвани сексуално ориентирани чертежи, изобразяващи “междурасов секс”.

В допълнение, сайтът също така обръща внимание на хомосексуалността, лесбийството, бисексуалност и „транссексуалност.“

В друга част на сайта се казва, че бежанците не трябва да се включват в сексуално насилие срещу жени. Интернет страницата се опитва да обясни и какво е “сексуално насилие” и защо то е неприемливо в Европа.

Сайтът е изготвен на арабски, фарси, турски и девет европейски езика, но от съдържанието и разискваните теми става ясно, че то е насочено изключително към тези, които не са европейци, а дошли от Третия свят.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Това са Даян Родригес, на 33 години, и 22-годишният й…