НАЙ-НОВИ:

Условна присъда за мъжа, който жестоко преби момиче в Стара Загора

Три години лишаване от свобода условно с изпитателен срок от 5 години е присъдата, която беше наложена на 27-годишния Тихомир Кирилов от Гълъбово. Той е признат за виновен за това, че на 21 февруари в Стара Загора е нанесъл побой на 26-годишната Й.Б., в резултат на което тя е получила средни телесни наранявания, съобщи Дарик.

На основание чл. 68 от Наказателно-процесуалния кодекс по искане на прокуратурата съдът е наложил на Кирилов и ограничителна мярка “Забрана за напускане на пределите на Република България”.

В деня на побоя Тихомир Кирилов, съпругата му и пострадалата, с която се познавали отпреди, били на гости. Там употребили алкохол. Тръгнали си с такси, но по пътя мъжът казал на таксиметровия шофьор да спре. Кирилов слязъл и издърпал от колата 26-годишната Й.Б., взел мобилния й телефон и го хвърлил на пътя. След това я ударил няколко пъти в лицето. Започнал да й крещи, че трябва да му козирува. Кирилов съборил с юмруци младата жена на земята и започнал да я рита в гърдите и корема. За да спре побоя, съпругата му, прикрила с тялото си своята приятелка. Й.Б. обаче била жестоко пребита. Тя била откарана с таксиметровия автомобил до болница, в която е приета по спешност.

На съдебното заседание Кирилов се е признал за виновен. Присъдата може да бъде обжалвана или протестирана пред Окръжен съд-Стара Загора. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
От днес започва продажбата на билети за събитията организирани по…