НАЙ-НОВИ:

Угасна красивата топ манекенка Елица Дочева!

След като вчера ви информирахме, че наша топ красавица се бори за живота си в столичната Окръжна болница, днес, за жалост, разбираме, че борбата е била неуспешна. Дъщерята на големия български дизайнер Светла Димитрова – Елица си отиде много рано от този свят.

Новината за трагичния край на красивото момиче съобщава в своя фейсбук профил художникът и поет Иван Георгиев, по-известен като Принц Папа Жан. “След кратко боледуване от коварна болест днес почина българският модел Елица Дочева – Димитрова, нашата голяма приятелка, една от най красивите жени на България, дъщерята на голямата дизайнерка Светла Димитрова от “Ариес уникат”, пише Папа Жан, който е един от най-близките приятели на майката на младото момиче.

Под тъжния пост на твореца своите съболезнования изказват десетки, невярващи каква тежка съдба е имало младото момиче, което беше успешен роден модел.

Майката на Елица – дизайнерът Светла Димитрова пък е известна с марката “Ариес уникат” и е носител на много награди, между които и на “Златна игла” за мода.

Погребението на Елица ще се състои на Централните Софийски гробища на 19 май 2019 г. от 13.30 часа.

show.blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

image1 (9K)
loading...

Вашият коментар

Виж още:
Алпинистът Иван Томов остана завинаги в Хималаите Алпинистът Иван Томов…