НАЙ-НОВИ:

Ученичка от Стара Загора спечели награда посещение на Европейския парламент!

Мариана Енчева – ученичка от 12 клас на СОУ „Христо Смирненски“-Стара Загора спечели голямата награда – посещение на Европейския парламент в Брюксел, на Седмия национален ученически конкурс на тема: „Миграцията към Европа: можем ли да превърнем предизвикателствата във възможности?”.
Конкурсът е организиран от зам.-председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация Мария Габриел.
Мариана е отличена сред общо 140 участници от цялата страна. Нейната мултимедийна презентация е оценена най-високо от авторитетно жури в състав г-жа Мария Габриел, Радослав Стаменков – ръководител на Мисията на Международната организация по миграция в България, проф. д-р Анна Кръстева-директор на Центъра за европейски бежански, миграционни и етнически изследвания, Надя Барух – директор и главен редактор на националното издателство за образование и наука към МОН „Аз Буки” и доц. д-р Николай Попов от катедра „Международно право и международни отношения” в Югозападен университет „Неофит Рилски”.
Консултант по време на изработването на презентацията е преподавателят на Мариана по информационни технологии г-н Владимир Илиев, който миналата учебна година е отличен с престижната награда „Неофит Рилски“ на МОН за неговия висок професионализъм и всеотдайност в учебно-възпитателната работа. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
"А ти, не бързай да увисваш пак! Смъртта за никой не…