НАЙ-НОВИ:

Цветан Цветанов се върна в НС като консултант на ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се върна в парламента. Цветанов е записан като нещатен сътрудник на парламентарната група, която доскоро ръководеше, пише Фрогнюз.

Собствена проверка проверка и на ЗАРАТА в регистъра на Народното събрание показа, че Цветанов е привлечен като консултант на групата в област “заместник-председател на ПП ГЕРБ” (последният в списъка на консултанти на ПГ на ГЕРБ – Цветан Генчев Цветанов). Списъкът на сътрудниците на парламентарната група допълват още 8 души. Сред тях е медийният съветник на премиера Борисов – Севдалина Арнаудова, както и областният координатор на партията в София Цветомир Паунов.

Сред сътрудниците на БСП личат имената на Кирил Добрев, който също подаде оставка като депутат. Забелязва се и ген. Бриго Аспарухов – член на Изпълнителното бюро на социалистите. Сътрудник е и Деница Златева.

В компанията на бившите народни представители с договор за сътрудници в НС са Юнал Лютфи и Янко Янков от ДПС.

Интерес предизвикват и сътрудниците на “Воля”. Посочен е бившият директор на пресцентъра на кабинета “Сакскобургготски” Цветелина Узунова. В същата група е и Цветелин Кънчев – председател на “Евророма”, който консултира Марешки и хората му по “вероизповеданията”. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Далай Лама е приет по спешност в болница в индийската…