НАЙ-НОВИ:

Трите зодии, които обичат да командват най-много

Има хора, които обичат да налагат мнението си и да движат света –  да казват кой какво да върши, защото смятат, че тяхното мнение е най-правилно, пише iwoman.bg.

Телец

Телците несъзнателно стават тези, които диктуват правилата в една връзка. Обичат да налагат мнението си. Когато една жена зодия Телец започне да командва, се появяват много проблеми във връзката, защото мъжете обичат да са водещата фигура. Трябва да им признаем, че Телците имат добри идеи за живота и тяхното мнение е правилно през по-голямата част от времето.

Дева

Девите се превръщат в истински злодеи, когато нещо не стане така, както те са искали. Обичат да налагат мнението си във всяко едно отношение, а когато някой иска да каже нещо различно,  няма шанс. Те ръководят всички взаимоотношения в живота си – с любимия човек, в работата и с приятелите. Когато кажат нещо, става тяхното… в повечето случаи.

Водолей

Водолеите са родени за шефове. Те имат мнение за всичко и винаги обичат да го дават, дори когато никой не им го иска. Много са властни, обичат всичко да става по определен начин и не понасят нещата да се вършат различно от това, което те са си представяли. В любовните си отношения Водолеите винаги са водещата фигура, а хората до тях слушат и изпълняват всяка команда. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
В навечерето на изборите за Европейския парламент, в редица градове…