НАЙ-НОВИ:

Доналд Тръмп обяви важно решение за военната намеса на САЩ

Съединените щати трябва да се измъкнат от “нелепи безкрайни войни” и да се бият “само там, където е от наша полза“. Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп, след като реши да изтегли американските военни части от северната част на Сирия.

Съединените щати трябваше да бъдат в Сирия в продължение на 30 дни, това беше преди много години. Ние останахме и навлизаме все по-дълбоко и по-дълбоко в битки, без да виждаме каква е целта“, написа Тръмп в социалната мрежа „Туитър”.

Кюрдите се биеха с нас, но платихме огромни средства и оборудване, за да го направят. Те се бият с Турция от десетилетия. Удържаха тази битка почти 3 години, но е време да се измъкнем от тези нелепи безкрайни войни, много от които са родови, и да върнем нашите войници у дома. Можем да се бием там, където имаме полза, и да се бием само, за да спечелим“, написа Тръмп.

image0 (9K)

Турция, Европа, Сирия, Иран, Ирак, Русия и кюрдите сега трябва сами да се справят със ситуацията“, добави той. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Първата Премиера в Юбилейния стотен сезон, на Драматичен театър „Гео Милев”…