НАЙ-НОВИ:

Един елементарен тест ще покаже дали сте истински интроверт

Екстравертността и интровертността са понятия от концепцията на Ханс Айзенк за личността на човека. 
Интровертността е тенденцията човек да е съсредоточен главно върху вътрешния си свят. Интровертите са тихи, сдържани, премислят внимателно действията си и са сравнително слабо ангажирани в социални връзки. При възникване на конфликт или критична ситуация, те са склонни да търсят причините в себе си и често анализират собствените си действия и постъпки.
Екстравертността е в най-общ смисъл насоченост навън. Това обхваща висока комуникативност, стремеж към поддържане на много и интензивни социални контакти, насочване на локуса към околния свят, висока сензитивност към външните стимули и т.н. Екстравертите предпочитат шумни компании, в които да бъдат център на внимание, разходки, непрестанна динамика на света около себе си.
Амбиверт – “златната среда”. Такива хора се чувстват чудесно и сами, и в бурна компания. Често сменят обкръжаващата ги среда. За истинския амбиверт, комуникацията в една компания е допустима, особено ако е с кратка продължителност. Честите срещи с различни хора им действат стресиращо. Обръщат специално внимание на самообучението. Главната им отличителна черта е тяхната способност лесно да се преместят в друго състояние.

Със сигурност всеки понякога се замисля за особеността на своя темперамент. Според статистиката повечето от хората са екстроверти и вниманието им е насочено главно към външния свят. Има значително по-малко интроверти, но се смята, че е по-лесно да се концентрират върху едно нещо, което означава, че те лесно могат да се справят с нашия тест.
Приканваме ви внимателно да разгледате снимките и да намерите скрити предмети, резултатът ще ви помогне да определите типа на вашата личност.

1. Да започнем с най-лесното: намерете кроасана

2. Някъде сред медузите е скрит балон

3. Опитайте се да намерите охлюва

4. Тук е по-сложно: намерете копчето

5. Не всеки може да намери пеперуда тук

6. Продължаваме да усложняваме: определено има чаша кафе на тази снимка

7. Сред листата е скрита костенурка

8. На финалната права: намерете бонбона сред рибите

Резултати: ВИЖТЕ ТУК: 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
На 5-месечния син на турската звезда Толгахан Сайъшман ("Сезони на…