НАЙ-НОВИ:

Как да изберем тапети онлайн, обясняват от CarpetMax

Тапетите днес не са просто хартиени ленти с декорация, както беше характерно за първоначалните им аналози. Съвременните облицовъчни стенни материали са много подобрени, но остава въпросът колко ролки ще са ни необходими? Защо когато правим своя избор на тапети онлайн е важно продуктовото описание? Нека видим съветите на CarpetMax.

Как да прецените колко ролки тапети са ви нужни при покупка онлайн

Днес съвременните и специализирани онлайн магазини имат вграден продуктов калкулатор, който с въвеждането на необходимите данни за секунда изчислява броя на ролките и квадратурата, която ще покриете с тях. По този начин с високо ниво на точност можете да определите количеството тапети за площта на съответното помещение, а това означава, че можете да спестите значителна сума от покупката на много повече от необходимото.

Другият вариант за изчисляване броя на ролките тапети е чрез формула. Например, при помещение 3 на 5 м., височина 2 м. и 10 м. ролка с ширина 0,53 см, изчисляваме параметрите на помещението: 3+3+5+5=16 метра. Разделяме тази стойност на ширината на лентата и получаваме броя на листовете за цялостното покритие на площта. Например: 16:0,53=30. Сега височината на помещението от 2 м. умножаваме по количеството листове: 2х30=60 – общата дължина на лентата за цялостно покритие. Когато я разделим на дължината в една ролка, ще разберем техния брой: 60:10=6 ролки.

Защо подробното описание на продукта е важно

Защото обикновено, когато имаме подробно онлайн продуктово описание, можем да получим повече детайли: 

  • Относно типа и използвания материал;
  • Как правилно да поддържаме стенното покритие и можем ли да го чистим;
  • Има ли релеф и върху каква основа можем да го лепим;
  • Какъв тип лепило да използваме и т.н.

Това са важни детайли, които интересуват клиента по време на ремонтните дейности в помещенията на дома и всеки държащ на имиджа си магазин не трябва да ги пренебрегва. Ето защо Ви съветваме да пазарувате само от специализирани магазини за тапети онлайн, които предлагат подробни описания и не Ви се налага да разглеждате други страници, от които да получите тази информация.

Възможно ли е да има разминаване в цветовете на живо

Вероятността между яркостта и нюансите на цветовете на разглежданите през монитора онлайн тапети на Carpetmax.bg и на живо, да има значителна разлика. Това се получава поради настройките на монитора, които могат да избледняват цветовете или да ги правят с повишена яркост. Ето защо, ако за Вас изборът на точните нюанси е от значение, посетете реален магазин на CarpetMax. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
  Пети футболист на Берое получи повиквателна от националния си…