НАЙ-НОВИ:

Светъл и чист ден, ден за миротворчество

Луната е в знак Стрелец до 10:57 часа на 21 май.

Времeто е подходящо за пътуване и изучаване на живота. Настройката на хората продължава да е идеалистична. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Добре е да се общува с приятели, за нови запознанства. Всяко сътрудничество с противоположния пол ще бъде от полза. Възможено е да имате успех в любовните дела, можете да се решите на авантюра.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, сухожилията, кръвоносната система. Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане. Старайте се да не преяждате и избягвайте твърде мазната храна, тъй като черният дроб трудно ще се справи с мазнините. В момента организмът се нуждае от белтъчини. Не се препоръчва да ходите пеша на дълги разстояния, както и да стоите дълго време прави. Не е добре да се вадят зъби и лечението им, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

Доминиращ 16 лунен ден до 22:29 часа на 20 май (от 21:25 часа на 19 май)

Светъл и чист ден, ден за миротворчество – постига се равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Денят не се отличава с голяма активност, подходяща е тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо важно да не се предприема. Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни. Но причината за всичко това са самите те.

Запазете равновесие и спокойствие. Постарайте се да стоите кротко и мирно, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Дори да ви обиди някой, нужно е да сте сдържани. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Намерете време за контакти с природата, разходки и пътуване. Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба.

Денят не е подходящ за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Днес е 1 слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Утрото и денят трябва да се посветят на работа. Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Ще им върви само на оптимистите. Ако се съмнявате в нещо в този ден – по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят.

Автор: Ивелина Пенчева Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
"Има и момчета, и момичета, които са много добри да…