НАЙ-НОВИ:

Станишев донесе на пленума рицар на кон за сина на Йончева

Президентът на ПЕС Сергей Станишев донесе на “Позитано” 20 играчка – рицар на кон за сина на Елена Йончева Теодор.

В червената централа заседава Националният съвет на БСП, който трябва да определи водач на листата на партията за евроизборите през май. Най-много номинации имат именно Станишев и Йончева.

“Имах гости преди известно време – Елена и синът й. И той много хареса един конник, който си прибра и стана една от любимите му играчки. И съм му обещал втори”, разказа пред медиите Сергей Станишев.

Според президента на ПЕС е важно днес Националният съвет на партията днес да покаже, че може да излезе обединен за водене на кампанията, за да спечели изборите.

“Убеден съм, че при добра воля, мъдрост и мисъл за партията, за нашите членове, които са изразили своята воля, да се намери решение, които ясно да покаже, че ние отиваме да печелим тези избори, а не да решаваме вътрешнопартийни проблеми”, коментира Станишев, цитиран от “24 часа”

“За мен водачеството на листата не може да бъде самоцел”, обясни той. Важно било да има силни листа, която да работи като екип и да постигне победа на изборите.  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Наставникът на Берое Александър Томаш остана доволен от представянето на…