НАЙ-НОВИ:

Списание Forbes: Най-популярният българин е Григор Димитров

Първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров е най-голямата знаменитост в България, обяви родното издание на списание Forbes. Талантливият спортист запазва лидерството в престижната класация, която оглави за втора поредна година.

Forbes – България раздаде наградите на специално парти снощи. Подредбата на Топ 70 на българските знаменитости следва методологията на американското издание. В звездната класация попадат спортисти, музиканти, тв водещи и продуценти, актьори и режисьори, модели и артисти. Освен тенисиста сред най-известните ни сънародници са Димитър Бербатов, Кубрат Пулев, Ненчо Балабанов, Слави Трифонов, Магърдич Халваджиян и Владимир Ампов-Графа.

Критериите, по които е направено подреждането, са: успехи в областта, в която се изявяват; участие в проекти, различни от основната дейност – като благотворителност и други обществени каузи; честота на медийните изяви и активност в социалните мрежи.

Наскоро Григор попадна за първи път в годишната класация на американското издание на Forbes, което обяви тенисистите с най-големи приходи. Гришо заема 11-о място със спечелени 7,8 милиона щатски долара. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Министерство на земеделието и храните отстоява позицията си България да е…