НАЙ-НОВИ:

Ден след сватбата Софка хукна по врачки

Софи Маринова тръгна по врачки. Певицата, която най-накрая се омъжи за любимия Гринго, иска да разбере какво бъдеще я чака с новия й съпруг, писа “България Днес”.

Само ден след сватбата гласовитата изпълнителка хукна до позната врачка, за да й разкрие живота. Софи най-много се вълнувала от факта дали ще имат деца с Гринго. Двамата правят опити за бебе, откакто мачото от Айтос излезе от затвора преди 9 месеца, но уви, няма късмет.

Тъщата на Софка призна на сватбеното тържество онзи ден, че иска да има внучета близнаци.

“Надявам се да стане чудо и да забременея”, сподели преди време Софи. И двамата с Гринго искат да имат многолюдна челяд, на която да се радват. Гринго дори повече напира за дете, тъй като още няма наследник.

Врачката гледа на Софи и на възлюбения й на ръка. Гадателката успокоява младото семейство, след като им казва, че скоро ще се сдобият с така мечтаното дете. Разкрива им, че ги чакат щастлив семеен живот и пълна къща с наследници. Софи вярвала на думите на врачката, тъй като я познава отлично. Когато имала проблем, ромската перла опирала до услугите на гадателката, за да разбере какво я чака.

Дългото сватбено тържество изобщо не измори Софка. Участничката в минали сезон на “Капките” празнува до малките часове на понеделник, но още на следващия ден има редица ангажименти. Ромската перла се подготвя за турнето си в САЩ през май. Тя е затрупана и с участия из цялата страна.

Графикът на Маринова е изпълнен и в него няма празно. Затова двойката ще мине без задължителния меден месец. Те ще отпразнуват сватбата си в Америка, като с тях ще бъде и синът на певицата – Лоренцо. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Областният управител Гергана Микова откри на 26 март изложба, посветена…