НАЙ-НОВИ:

Снахата на Божков не е загърбила навиците си от младостта

Ива Софиянска явно не се впечатлява от съдебните драми в семейството и се е впуснала в луд нощен живот.

Преди дни се е появявила на купон в известен столичен бар. Там Софиянска се забавлявала в компанията на свои приятелки и никак не е изглеждала потисната и депресирана, разказват очевидци.

Присъствието й не останало незабелязано от гостите на нощното заведение, защото снахата на Божков се появила с ефектен тоалет, прическа и силен вечерен грим. Макар през последните години да се придържа към имиджа на скромна, дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски явно не е загърбила навиците си от младостта.

По време на купона не е слязла от дансинга и не е спирала да дава наздравици с коктейли. Именно богатата банкетна култура я вкара в устата на клюкарите още докато Ива беше ученичка. На купона е липсвал нейния съпруг Антон Божков, който е на свобода срещу гаранция от 1 милион лева. Божков-младши има обвинение за пране на пари, но бе пуснат от съда с парична мярка, докато жената на олигарха – Елена Динева, все още е в ареста.

Единствено снахата на Божков не попада в полезрението на прокуратурата. След ареста на свекъра си за известно време Ива се покри, но после се завърна към стария си начин на живот. Рубриката й в уикенд предаването на Нова ТВ “Събуди се” върви с пълна сила и тя продължава всяка седмица да се среща и снима интервюта с известни личности, пише Ретро. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Историята започва през 2007 г. Имената в нея включват Корнелия…