НАЙ-НОВИ:

Смущенията, които възпрепятстват мъжете

Свикнали сме да мислим, че преди, по време и след интимност ние, жените, сме по-несигурни в себе си. Британският секс експерт Трейси Кокс, която е и автор на книги за секс, връзки и взаимоотношения, разкрива, че мъжете далеч не са чак толкова уверени в представянето им в леглото.

Почти 60% от мъжете имат големи смущения относно възприятието им в леглото – това е според проучване на британска фармацевтична компания, която произвеждаща лекарства за по-продължителна ерекция.

Кои са най-честите смущения на мъжете в леглото:

Опасенията,  че сексът не е достатъчно продължителен

Това е опасение номер 1, което стресира мъжете преди секс. Вариантът за евентуално разочарование от страна на партньорката, която не е успяла да достигне до  удоволствие, преди тях, стресира над 90% от мъжете.

Външен вид

Мъжете имат притеснения относно външния си вид, когато застанат голи пред жените. Техните притеснения не са само за  дължината на “достойнството” им, а дали са достатъчно атлетични за да не бъдат отхвърлени от жените –  63% от мъжете ги притеснява това.

Има ли значение размерът

47% от мъжете тайно имат съмнения, че размерът им няма да удовлетвори половинката си.

Доминиращи  в секса

Възприемаме мъжете като доминиращи в секса. Но не всички обичат мъжът да започва винаги първи с любовната игра. Това, за което господата също са загрижени, е доколко ние очакваме от тях да са по-настоятелни пред нас и доколко предпочитаме да се оставят в нашите ръце. 39% са объркани от този избор и какво да бъде секс поведението им.

Трябва да имаме по-висока самооценка за себе си в леглото, защото тя рефлектира и върху самите нас, и върху самочувствието ни към секса с партньора. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Бременна медицинска сестра от Великобритания загуби битката с коронавируса в…