НАЙ-НОВИ:

SMOKIE в България! Вижте къде ще имат концерти и цените на билетите

Концертът на рок легендата SMOKIE в Бургас е SOLD OUT.

[ad id=”263680″]

На 8.02 очакваме големия юбилеен и последен концерт за България на световноизвестната група във Варна в Дворец на културата и спорта и на 9.02 – в Бургас в Държавна опера. Остават само 20 дни до емблематичното събитие, а в Бургас вече няма билети. За Варна все още има места. Всички билети в момента са по 30лв и ВИП 40лв. Пускат категория Супер ВИП по 60лв директно пред сцената.

[ad id=”225664″]

Една от най-обичаните рок групи на всички времена празнува рождения си ден на българска сцена. Очакваме ги с голяма изненада и с вечните хитове. Десетилетия история, музика, сила, свобода и любов, това е духът на SMOKIE. Една легенда за отминали години, преживявания, която е жива и до днес и очаква своите фенове за един грандиозен концерт! Над 100 концерта и 168 полета всяка година, 22 студийни албума, десетки хитове, 55 години слава в цял свят – не пропускайте концерта на SMOKIE.

Билети по 30лв. и ВИП 40лв. можете да намерите на касите на ДКС Варна, Фестивален и Конгресен Център, OMV, Office 1, Orange, На Тъмно, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На всеки се е случвало да му се киха в…