НАЙ-НОВИ:

Кристина Патрашкова изригна срещу Слави Трифонов

Във Фейсбук видната журналистка Кристина Патрашкова изрази възмущението си от шоумена Слави Трифонов, който се изгаври с двама от най- видните професори в страната, които в момента са на първа линия в борбата с COVID-19. Вижте какво написа патрашкова в личният си профил в мрежата.

Публикуваме без редакторска намеса

Много неща мога да напиша за Слави Трифонов, но няма да го направя, защото не е време за лични разправии. Няма да спестя обаче изумлението си, че човек, който, за жалост, има здравословни проблеми и се взира в очите на лекарите с надежда да му помогнат, се изгаври с двама изключителни професори, на които трябва да сме благодарни цял живот – Венцислав Мутафчийски и Тодор Кантарджиев. Цинизъм, който говори за напълно разпаднал се морал. Същият този човек има претенциите да бъде нравствен и обществен коректив. Това е пълен потрес. А още по-голям потрес е, че мнозина не осъзнават тази ужасна подмяна на лицемерие с почтеност. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...
  1. Вие сте не нормалници.. Какъв вирус каква патрашкова кви генерали.. Убитаци на Бойко..

  2. Убеден съм, че въпреки огъня, на който се пекат и Мутафчийски и професора са се зарадвали на този скеч. Очевидно Патрашкова се е спекла до смърт от “короната” и не схваща тънкия хумор. Просто жената не прави разлика между подигравка и шега.

  3. Мислех си , че г-жа или май беше г- ца Патрашкова е по-интелигентна и широко скроена , но явно съм се заблуждавал . Сигурен съм , че на този скеч са се смели и генерала и професора . Ако пък са го приели твърде лично , означава ,че не са за “там”. Човек трябва да има чувство за хумор и самоирония . От сутрин до вечер само статистика и черна хроника. Е малко в повече ни идва . Когато тъпаци се възмущават разбирам, но хора , които се имат за ” ПО” , е редно да бъдат “над тези неща.

  4. Napalno Vi podkrepiam gospojo Patrashkova ,izumena sam ot tezi 2 ma maje K.Radkov koito s pomoshta na tezi doktori sled 12 godini se sdobixa s dete i Godji koito ima sashto deca koito niakoga sa tarseli med.pomosht i tagava gavra s 2 svetila v Bg.POZOR i za tiax i za Slavi Trifonov.

    1. Ти акъл имаш ли ма. Кви светила са тия жени на България.. Никой не е чувал за тях 30 години.. Бегай от тука бързо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Солени глоби за варненци, които не спазват забраната да се…