НАЙ-НОВИ:

Невероятен скандал разтърси феновете на родната поп музика

Скандал породиха номинациите на БГ Радио.

На 24 май по традиция бяха обявени българските музикални „Грами”, а присъствието на някои номинирани и липсата на други сериозно разбуниха духовете.

Скандал до небесата нададоха феновете на родната музика, след като стана ясно, че почти едни и същи са в повечето категории. Това не е против правилата и е нещо обичайно.

Ицо Хазарта например е номиниран за песен, албум, изпълнител, видеоклип и дори присъства в категорията за текст с две парчета.

Нито една номинация не получи дъщерята на Дими от „Сленг” — Дара Екимова, която направи доста силен дебют през изтеклата година и има няколко нови песни, пише „България днес”.

„Поне в една категория да я бяха включили, ей така, просто да я отбележат. И номинация щеше да е достатъчно признание, но не би!”, ядосват се почитатели на Дара.

С неодобрение се посреща и номинацията на друга млада звезда — Тита. Тя предизвика бунт заради новата си песен „Вивалди”и ще се състезава с Алма на Саня Армутлиева, Дара и двете Михаели — Филева и Маринова.

Но феновете са на друго мнение. Новата й песен „Вивалди”, няма място сред наградите, тъй като е със звучене на кючек на „Кристали” и е по-скоро за наградите на „Пайнер”, според критиците.

Друг трън в очите на номинираните е „вечното присъствие” на Графа, Любо Киров, Миро, Криско. Талантливите изпълнители постоянно вадят нови неща, за радост на феновете, но също така публиката има нужда и от разнообразие.

Затова и се ядосва, че сред номинираните отсъстват, освен Дара Екимова, още и младата Виктория Георгиева, която почти спечели „Евровизия” тази година, а и Стефан Илчев, който победи в „Като две капки вода”. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Луната е в знак Рак до 09:34ч на 27 май,…