НАЙ-НОВИ:

Single travelers с “Калимба тур”

А шофьор под наем?

Новото ни предложение е за хората, които пътуват поединично – така наречените single travelers. Има много хора, които ни се обаждат с желание за пътуване, а когато започнем да го обсъждаме, се оказва, че те имат една идея за пътуването, а всички евентуални техни спътници (семейство, приятели) съвсем различна, дори различни. Понякога хората има различни финансови възможности и време в даден момент. Ако тези моменти не съвпаднат в дадена група близки хора, то може и в крайна сметка да не пътуват никъде. Клиентите често имат мечта да отидат до някакво място и да бъдат до известна степен самостоятелни без да се съобразяват с програмата на голяма група, или на близките си. “Калимба тур”, по навик и призвание, с огромно удоволствие се занимава и с изключенията, казва Милена Тодорова, управител на туристическата агенция.

Кои са хората, на които предлагаме тази възможност за “Single travelers”:

sam– Хора, които имат желание, време и възможност в определен момент да пътуват. Но точно в този момент никой от близките им не може да ги придружи.
– Хора, които са набелязали няколко дни време само за себе си, далеч от всичко познато и всички познати, време за „изключване” от рутината и презареждане с ново, интересно, отпускащо изживяване.
– Хора, които не могат да тръгнат съвсем сами – искат да имат компания в пътешествието си, но не и огромна група от над 20 души.
– Хора, които искат да бъдат организирани до степен, че да бъдат спокойни, но и независими, така че да пътешестват по свой начин.

Предложението на “Калимба”:
– Малки групички до 5 души (по изключение може и 6). Така сме в спокойна атмосфера, но не и сами. Пътува се с миниван.
– Настаняване в единични стаи. Ако клиентите предпочитат, ще се предлага и настаняване в двойна стая с отделни легла с друг пътуващ.
– Групата има организиран маршрут и настаняване (и други услуги, като лодки, вечери и други, за които е нужна предварителна организация). От друга страна самата програма по места е съвсем гъвкава – можем да се разходим и опознаем региона заедно (без да се доплаща за това), може и всеки да се разходи сам. Всеки сам решава.
Идеята за single travelers не е нова. И не, не звучи депресиращо, нито пък като група за самотници. Всеки човек има нужда да се усамоти от обичайния си живот, да преживее нещо свое и после да го сподели с близките си. Естествено никога не е изключено да срещнеш интересни хора, нови приятели, а защо не и сродната си душа. Щом човекът е човек, когато е на път, значи всичко човешко може да му се случи.
С групата пътува шофьор-водач или пътуват шофьор и водач. Това се определя от дестинацията, но и от предпочитанията на пътуващите.
Идеята е безкрайно проста – често нещо безкрайно мъничко ни липсва, за да се почувстваме точно както трябва.

Предложение за маршрути:
– Охрид, където настаняването е в една прекрасна вила. Идеално за почивка, красота, угаждане на всички сетива.
– Фанари, Гърция, естествено с Ксанти, Порто Лагос и други интересни места наоколо. Приказна плажна ивица с красиви, малки хотелчета, повече от добри цени, надписи, табели и менюта в заведенията на български. При това на 2,5 часа път от Стара загора през Маказа.
– Айвалък и древна Троя, Турция. Турция не е само all inclusive и Кападокия. Като дете бях влюбена в Хектор от Илиада и вярвам, че за хората с подобни странни увлечения ще бъде съвсем понятно как едно място може да оживее само като си поразвихрим въображението. Иначе ще се настаним на остров, ще има и плаж – от всичко по малко.
– Езера – Палич (Сърбия) и Балтон (Унгария). Това е „глезената” ни ваканция. Спа, красиви гледки, отлична кухня, първокласни вина… Особено чаровно през есента, когато искаме да си откраднем последен слънчев повей, но за предпочитане на топло, меко, удобно и вкусно. Глезена работаJ
– Петото предложение е точно за лятото. Делтата на Дунав. Именно тази програма ни забави, защото има безкрайно много варианти. Вероятно ще бъде с нощувки в Тулча и място в делтата до морето. Но ще има и вариант с още малко море в Мамая например.
– Естествено, остава предложението за бирения тур в Чехия, ще има и предложение за Октоберфест…

Разбира се всички нови маршрути са подходящи и за стандартните пътуващи. Езерното пътуване е страхотно за сватбено пътешествие, на което ще отидат младоженци и кумове, например.

Шофьор под наем:

sam2Клиенти ни подсказаха и друга интересна идея – немалко хора искат да направят пътуване без групи и организации. Единственият им проблем е, че не искат да шофират, защото каква почивка ще бъде това? Има подобни случаи, когато излизат да празнуват – дали в града, дали в околността – и после един трябва да кара. Можем да предложим кола, но не е задължително придвижване с нея – ще предлагаме и “шофьор под наем”. Ценово излиза много изгодно, освен това сте си с вашата кола.
“Калимба тур”, телефон: 00359 896 724424, факс: 00359 42 671777

e-mail: kalimba.tour@gmail.com

www.kalimbatour.com Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Един човек си върви по улицата, гледа разсеяно нагоре и…