НАЙ-НОВИ:

Силата на думите е чиста магия!

В биоенергетиката има пет думи – пароли, чието произнасяне  помога да се постигне просперитет, късмет и успех в живота, истинска любов, неограничено щастие.

Когато става дума за такива думи, е важно да се спазват определени правила.

Правила за работа с думите – пароли:

Призивът към подсъзнанието винаги трябва да започва с думата ЗАЕДНО. Тази дума свързва съзнанието с подсъзнанието  за постигане на целите.

image0 (9K)

Последната дума в тази свързаност е думата СЕГА. Тя ускорява приближаването на желаното събитие. Даваме примери  за да разберете как работи.

Представете си, че сте много обидени, и във вас кипи гняв и разочарование. Не можете просто така  да вземете и да премахнете негативната ситуация: Съзнанието постоянно се фокусира  върху нея. Необходимо е да я пуснете, но емоциите стигат до самото ви гърло.

Биоенергетиката препоръчва да се призоват на помощ ефективни думи – пароли.

Трябва да изградите следната фраза: „ЗАЕДНО ПУСНИ СЕГА“. Фразата се повтаря, докато не ви оставят гневът и негодуванието. Не забравяйте, че първа винаги е думата ЗАЕДНО, последвана от думата-парола, изисквана в дадена ситуация, и в края – СЕГА.

Най-ефективните думи – пароли

Парола първа: „Бори се“. Тази дума-парола помага в ситуации, в които са ви притиснали проблеми, които не можете да разрешите сами. Трябва да вярвате, че тази дума ще ви помогне. Ако сте опитали всичко възможно, но не сте имали успех, повтаряйте като мантра, думата БОРИ СЕ. Призивът трябва да звучи така: „ЗАЕДНО БОРИ СЕ СЕГА“.

Парола две: „Сила”. В съвременния свят често се сблъскваме със ситуации, в които ни остават само няколко стъпки до целта, но силите не са ни стигнали. За да я постигнем, ние просто нямаме достатъчно търпение, сила или възможности, въпреки че сме били близо до нея.

Биоенергетиката ви съветва да произнасяте паролата “сила” преди да започнете нещо важно и мащабно в живота си и да не спирате да повтаряте тази дума в процеса на постигане на целта: „ЗАЕДНО СИЛА СЕГА“.

Парола три: „Постигай”. Това е най-многофункционалната парола, която е много популярна сред всички, които постигат целите си. Причината за това е ясното послание към съзнанието. Но има и клопки. Не произнасяйте тази дума, ако не сте решили. Вашата цел трябва да бъде конкретна, ясно формулирана.

Ако все още не знаете какво искате от живота, тази настройка за успех няма да ви помогне. Формулирайте цел, приоритети, оценка на своите възможности. Тогава кажете: „ЗАЕДНО ПОСТИГАЙ СЕГА“. Преди да произнесете заявката си за постигане на целта, е много полезно да преосмислите мечтата си в главата, като се съсредоточите  с цялото внимание.

Парола четири: „Успех“. Проста и удобна парола, която позволява да постигнете успех в избраната посока. Този код за подсъзнанието може да се използва без конкретна цел. Например, искате успешно да преминете интервю, но не сте сигурни дали тази работа ви подхожда. Програмирайте себе си за успех, като кажете „ЗАЕДНО УСПЕХ СЕГА“.

Успехът ви е гарантиран, точно както и възможността да го постигнете или да се откажете. Биоенергетиците препоръчват използването на тази парола в спешни случаи, когато от вашия успех зависи нещо важно.

Парола пет: „Победа“ или „награда„. Ако искате бързо да достигнете целта е много важно – започнете да повтаряте тази дума-парола. Това ще ви помогне да неутрализирате препятствията по пътя към мечтата възможно най-бързо и лесно.

Паролата „победа“ е желателно да се използва в този момент в живота, когато съдбата ви поставя пред труден избор. Тази парола ще ви помогне да изберете правилната посока и да вземете правилното решение. Думата „награда“ приближава поощрението за усилията ви.

Източник: edna.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Психологът Джон Розмънд: Защо детето не трябвада бъде най-важният човек…