НАЙ-НОВИ:

Ще влезе ли един възпитаник на ГПЧЕ “Ромен Ролан” в поп фолка?

Станимир Гъмов става чалга звезда. Актьорът се събра с Преслава и в последно време е неразделен с нея. И то до толкова, че е на път да стане част и от професионалния ѝ път, съобщи HotArena. Най-актуалната изпълнителка вече обмисля как да вкара половинката си в бранша, издават хора от обкръжението ѝ. Двамата са замислили съвместен проект, за което намекна и самата Преслава.

Актьорът пък показа, че може да пее, след като участва в риалити формата „Като две капки вода“. Неговите превъплъщения бяха високо оценени и от публиката, но все още е на кантар, дали актьорът ще влезе в поп фолка.

Дори и да не се съгласи обаче, Преслава се е заела със задачата да го снима в клиповете си, а той е дал съгласието да вземе участие. Приятелството между двамата продължава и извън професионалните им отношения, а чувствата им явно се задълбочават.

Преслава дори го е запознала с приятелите си—Фики Стораро, Тони Стораро, Софи Маринова. Единствен Азис все още не е срещал с актьора, заради което певецът и ревнува.

„Бързо забрави старите, бойни другари. Така и не ми се обади да чуя и видя аз как си… Да звънна не смея, защото си или на театър, или в леглото. А спяхме си заедно, ядяхме, че и първа на тебе “Хабиби” запях ти.“, пише певецът.

Самата изпълнителка си е създала приятелски кръг, който обхваща Джино, Гъмов и нея самата. Тримата често се появяват заедно по заведения и партита, което пък предизвика слуховете, че Преслава просто флиртува с двамата и не гледа сериозно на никого от тях.

Станимир Гъмов е роден на 1 август 1974 г. в Стара Загора. Завършва ГПЧЕ „Ромен Ролан“ с профил – английски език. Завършва „Актьорско майсторство за драматичен и куклен театър“ във ВИТИЗ. Още докато е студент участва в постановки на „Театър 13“ и „Театър Албена“, а през 1997 г. се дипломира успешно.

От 2001 г. е артист в Столичен куклен театър.

Придобива популярност в телевизията с образа на „културоведа Гъмов“ в предаването „Сблъсък“ с водещи Иван и Андрей. Особен успех му донася ролята на погребалния и сватбен агент Живко Здравков в сериала „Етажна собственост“.

Въпреки много доброто си представяне, не печели първия сезон на шоуто „Като две капки вода“, но става любимец на публиката. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Какво е мнението на специалиста и какво споделя от опита…