НАЙ-НОВИ:

Шоколадово – бонбонен хороскоп

Всяка жена е неповторима и загадъчна посвоему и никога не знаеш какво тя скрива от останалите. Най-невзрачният на вид бонбон може да има великолепен вкус и потресаващ пълнеж или обратно.

[ad id=”225664″] Сладкишите са различни. Някои се топят в устата бързо, други – по-бавно, многослойни са и всеки има своите почитатели. Също както е и с жените.
И така, към кой вид сладкиш можете да се определите и вие, ако сте жена. А ако сте мъж, проверете вашата приятелка дали е достатъчно “сладка” за вашия вкус.
ОВЕН – ГОРЕЩ ШОКОЛАД
Жената – Овен е страстна и вълнуваща. В отношенията си с “горещия шоколад” трябва да поддържате определен режим на страстта, за да не позволите той да изстине. Имайте предвид, че това не е обикновен горещ шоколад, а с подправки: карамфил, пачули, черен пипер. Той е доволно опасно блюдо и не е подходящ за тези, които не обичат бурните страсти и силните усещания.
ТЕЛЕЦ – ОТ ПИЛЕ МЛЯКО
Това бонбонче е с доста предсказуем пълнеж. Спокойно, миролюбиво, напомнящо на ласкаво теленце, то рядко излиза извън себе си. Млякото от пиле е символ на домашния уют, комфорта и неслучайно астролозите предполагат, че от жената-Телец произлиза истинската жена. Но Птичето мляко изисква определени условия и обгрижване. На него му трябва надежден партньор – “мъж-кутийка”, зад когото жената-Телец ще се чувства като зад каменна стена, който ще предпазва Млякото от пиле от мраз и пек, от житейските несгоди.

[ad id=”263680″] БЛИЗНАЦИ – РАФАЕЛО
Създават впечатление за безтегловност, но това е само привидно. Всяка жена-Близнаци има в своята сърцевина ядка. Много представители на мъжкия пол знаят, че да държиш Рафаело никак не е лесно. Те лесно се увличат, но и леко преминават към друг, ако в отношенията се настани скуката. Несериозното и повърхностно отношение на Близнаците се компенсира с тяхната интелигентност и разностранност. Рафаело е източник на разнообразие от вкусови усещания, които няма да получите от никой друг зодиакален знак.
РАК – МАРМАЛАДЧЕ
Този деликатес има милиони привърженици по света. Както приготовлението на мармалада има много начини на приготвяне, така и жената- Рак изисква особен подход, а при неумело контактуване с нея, става абсолютно ужасна на вкус. Всъщност тя е нежно и ранимо същество, не търпи любовно прегряване, защото тогава се превръща в желе. Младата мармаладка изисква романтика, с времето става прилепчива и досадна, старае се да не изпуска партньора си от поглед, но това за някои е добре дошло.
ЛЪВ – КАРАМЕЛЧЕ
Карамелът е съставна част в болшинството от бонбоните. Но приготвянето му изисква голямо търпение. Тогава обикновената захар се превръща в течен мед с тъмнокехлибарен цвят и неповторим аромат. Жената – Лъв – Карамел, от гледна точка на мъжете, които обичат сладкишите, е най-лъжовната от всички жени. Когато тя е обкръжена от възхитени погледи и обожание, тя е вкусна и може да украси и най-изискания празник.
ДЕВА – КОСТИЛКА В ШОКОЛАД
Жената – Дева принадлежи към категорията на “твърдите” десерти, такива каквито са пралините, ореховите бонбони и гриляжа/крокан/.По принцип животът на Девата е подчинен на строги правила, ред и логика. Да отхапеш от такъв бонбон никога няма да ти се получи от раз. Недостъпността им възбужда мъжките вкусове. Те дори спират да мислят за опасността от счупване на зъб, залепване на коронка или вадене на пломба. Като начало трябва да им се даде време костилката да падне на дъното, за да можете отхапвайки от тях, да се насладите на незабравима, дори яростна страст.

[ad id=”236999″] ВЕЗНИ – БОРОВИНКА СЪС ЗАХАРНА ГЛАЗУРА
Глазираната боровинка е не толкова изискано, но е много полезно лакомство. Такава жена не търпи дискомфорта и грубото отношение. Иначе тя става горчива и пълнежът ѝ се превръща в страшно неприятен вкус.
СКОРПИОН – ШЕКЕРЧЕ
Жената – Скорпион умее да замразява своите желания, но и леко ги стопява. В любовта тя е най-интересният екземпляр. В началото можете и да изгаряте от любопитство, наблюдавайки я от разстояние. Не се препоръчва да си гризвате от нея, само лекичко да си близвате. На нея ѝ трябва умел любовник, предпочитащ еднообразието, но затова пък да продължава дълго. Жената – Скорпион не се променя във времето, ментовият вкус си остава ментов с постоянния хладен полъх, а киселото – кисело. Този захарен кристал трябва да се изследва бавно, не бързайки, с наслада, дори да се наложи да започнеш всичко отначало.
СТРЕЛЕЦ – АЕРОШОКОЛАД
Цялата работа е във въздушните мехурчета. Аерошоколадът може да се сравни с шампанско, което като усещане е за празник сред буря. Жените – Стрелец са с взривяващ темперамент и характер. В крайна сметка животът с тях винаги е ярък и изпълнен със стремеж.

[ad id=”218548″] КОЗИРОГ – ВИШНИЧКА В ШОКОЛАД
Жената – Козирог има уникалната способност да консервира своята красота и енергия за дълги години. Да имат това бонбонче е изключителен успех за мъжете. Но в много случаи техните изисквания и прекалено подбиране на партньор ги оставя сами за цял живот. По тези причини тя се превръща от сочен плод, напоен с коняк или ром, в твърда замразена зимна вишна без вкус и аромат. За да събудиш такава – трябва много време.
ВОДОЛЕЙ – ЦЕЛУВКА
Жената – Водолей – Целувка е френски десерт от разбити белтъци. Общуването с такава жена е удоволствие. Целувките могат да бъдат различни – нежни топящи се в устата, меки и твърди, екзотични и традиционни, с фъстъци и в шоколад. Вкусът на Целувката може да бъде неочакван и непридвидим. Най-трудният въпрос може да се заключава в това как да се достигне стабилност. Това, което вчера може да е било разбираемо, днес да даде противоположен резултат. Целувката е находка за всеки, който търси необичайното и оригиналното.
РИБИ – БОНБОН С ЛИКЬОР
Жената – Риби е прикрита и нежна, нерядко довежда мъжа до любовно опиянение, което може да завърши до пълна зависимост. Съгласно астрологическата бонбонена теория в Жената – Риби е заключена истинска загадка, един пикантен, стафиден чар. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Един на всеки шест вида може да изчезне, тъй като…