НАЙ-НОВИ:

Шествие в Стара Загора спира движениeтo по централна улица

Движението в участък от ул. „Цар Иван Шишман“ в Стара Загора ще бъде спряно. Промяната се налага заради шествие по повод 50-годишния юбилей на Гимназията с преподаване на чужди езици „Ромен Ролан“. Всички видове транспорт ще бъде спрян с цел осигуряване на безопасното провеждане на празника.

На 18 април 2016 година, за времето от 15:45 часа до 16:10 часа ще бъде спряно движението на всички видове транспорт по ул. „Цар Иван Шишман“, в отсечката от ул. „Генерал Столетов“ до пешеходната зона на бул. „Цар Симеон Велики“.

Тържественото шествие „ГПЧЕ „Ромен Ролан“ и приятели“ ще започне от двора на гимназията , в посока юг, до пешеходната зона, като ще продължи по бул. „Цар Симеон Велики“ и ще стигне до Античния форум. Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната и хоризонтална маркировка. Веднага след приключване на мероприятието, движението ще се нормализира. Служители на реда са ангажирани за охраната на събитието. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

image0 (9K)

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Благополучно завърши заложническа криза в Германия. 28-годишният сърбин Милош М.…