НАЙ-НОВИ:

Малките хитринки, с които съвременните мъже изпитват своите любими

Ако преди мъжете са били готови да вършат чудеса, заради жената на сърцето си, сега дълго мислят преди да минат към по сериозна фаза.

Моралните ценности са доста отшумели, а красивите и сластни думи са само начин да стигнем до това, което желаем.

Психолозите са определили  начини, с които мъжете изпитват своите любими.

Тест за меркантилност

Все повече мъже днес прибягват към нея – изпитват страх, да не би Тя да е с тях само за пари. В какво се изразява: наблюдават дамата какво си поръчва в заведението – дали избира най-скъпите ястия и питиета или е скромна. Спестяват подробности за имотите, които притежават, както и за парите, които получават. Обещават разни големи неща и наблюдават как ще реагира Тя.

Тест за харесване

Интересна хитринка: обикновено мъжът спира изведнъж да пише или да се обажда. Наблюдава нейната реакция. Ако нервно поглеждате телефона си през пет минути и постоянно звъните, това е знак, че наистина го харесвате и желаете. Затова ако устискате ден-два, ще е супер. Ще му дадете добър урок и той сам ще падне в собствения си капан. Това е добър тест за една връзка.

Тест на съчувствие

Понякога мъжът споделя, че има проблеми, че не му достигат парите или е останал без работа. Той ще очаква да види дали Тя ще му предложи своята помощ. Дами, бъдете нащрек и  мили. Това винаги минава.

Тест за лично пространство

Някои мъже проверяват, докъде могат да стигнат в отношенията си. Могат ли да обиждат, да закъсняват за среща, да „изчезват” за ден, два или повече. Ако още в началото на връзката жената им позволи подобни волности, не трябва да се изненадва и сърди след това, че го правят.

Проверка за вярност

Много често мъжете се опитват да проверят дали партньорката им е само „тяхна” чрез фалшиви профили в социалните мрежи. Е, това го правят и жените. Този тест е и за двамата. Но силният пол е доста по-изобретателен. Някои изпращат свои приятели като фалшиви свалячи, ухажори…

Тест  – добра домакиня ли е

Ако мъжът желае нещата да се развият в посока връзка и съвместен живот, със сигурност ще бърза да види дома, в който живеете – как се справяте с почистването, с готвенето, въобще с домакинските дела. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Борсата беше ударена, безработните се увеличиха, намаляха и вторите ни…