НАЙ-НОВИ:

Съветите на Луната

Луната преминава от Везни в Скорпион в 02.37 ч. – да се предпазват родените в знаците Везни и Скорпион и хората, които имат Луна или асцендент в един от двата знака.

До прехода на Луната са възможни проблеми с бъбреците, пикочния мехур и бедрата, а след това с половите органи и дебелото черво. Съществува предпоставка за простуда и инфекциозни заболявания.

Трябва да се контролира състоянието на жизнения тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще станат по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни. Затова периодът е твърде конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението. Ако работата ви е повече да седите седнали, по-често правете почивки и се раздвижвайте. По-малко време шофирайте. Да бъдат особено внимателни бременните жени.

Продължава 21 лунен ден от 23:07ч на 13 февруари до 00:20 ч на 15 февруари

image0 (9K)

Добър и благоприятен ден, наситен с енергия. Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на идеите и плановете. Желанието да се получат резултати е толкова силно, че лесно можете да се пренебрегнат някои от интересите си, за да се постигне целта.

Благоприятно време за колективна дейност. Дадените обещания в този ден притежават особена сила, затова е препоръчително да не давате обещания, които няма да можете да изпълните.

Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

21 лунен ден е ден на здравето, затова трябва да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в подем. Подходящо е за всякакви физически натоварвания. Денят дава чудесна възможност да се отървете от лошите навици.

Храненето трябва да е умерено. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Добре е да се ядат червени плодове, както цвекло и моркови.

Ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора. Общуването ще ви донесе много нови и интересни неща, приятни емоции. Особено неподходящо време за изясняване на отношения.

Подстригването в този лунен ден е благоприятно, ще ви донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

1 слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта от живота. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Ако се съмнявате в нещо в този ден – по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов обясни пред…