НАЙ-НОВИ:

Съвети за щастлив брак, които може да получите, но е по-добре да не ги спазвате

В днешно време да намериш човек, с когото да заживееш, не е лесно. Да не говорим за брак, сватба и създаване на деца.

Има много примери на хора, които имат идеално семейство, но идва момент, в който партньорите се разделят. Проблемите може да бъдат мимолетни и двамата да се съберат, но в други случаи е по-добре да няма връщане назад.

Ето ви няколко съвета за щастлив брак, които може да получите, но е по-добре да не ги спазвате:

Липсата на секс

Това заема важна част в живота на двамата съпрузи. Ако разговаряте с по-възрастни хора, те може би ще ви посъветват да бъдете търпеливи и да не отделяте чак такова внимание на това. Но по-добре не ги слушайте, а поговорете с половинката. Трябва да откриете на какво се дължи отчуждението и да намерите решение. Мълчанието не помога, а само ще задълбочи ситуацията още повече.

Отделяйте свободно време за половинката

Обръщайте внимание на партньора си, но не и да го задушавате. В началото на връзката и брака е нормално да сте постоянно заедно, но постепенно ще осъзнаете, че всеки от вас трябва да има и лично пространство. Не бива да се усеща натиск от човека до вас. Ако не желаете да го придружите на определена среща или искате да направите нещо сами, бъдете честни. Това поддържа доверието във връзката.

Детето ще реши ли проблемите

Не правете опити за дете, ако имате известни пререкания и се чудите дали не е по-добре да се разделите или разведете. Много двойки грешат, че появата на бебе ще разреши проблемите в семейството. Напротив, ако вие се карате непрекъснато, това ще продължи и по-късно, дори ще се задълбочи. При това и двамата ще имате още една отговорност, за която да следите.  Затова, ако бракът ви преминава през лош период, изчакайте с плановете за дете. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 28.10. (понеделник) в 08:30 часа ще започне преосвещаването на…