НАЙ-НОВИ:

Съветът на Луната: Благословен ден – спокоен и мирен

Луната е в знак Овен до 09:31ч, след това преминава в знак Телец – чудесно време за решаване на практически въпроси.

Отложете делата, които изискват бързи реакции, решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Добре е да се срещате с близки и любими хора.  Идеално време за гурме, за кулинарни експерименти, да опитате нови рецепти, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза – сега са много уязвими.

Доминиращ 6 лунен ден от 09:28ч на 28 февруари до 09:53ч на 29 февруари

Благословен ден – спокоен и мирен. Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци на Вселената.

Постарайте се да не нарушавате атмосферата на деня с битови скандали, не изпускайте нервите си. Трябва да се забравят всички обиди. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Време за духовни търсения. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а по-какъв начин ще решите сами. Подходящо време за размисъл и анализи. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие. На този ден се препоръчва да се търсят изгубени неща, както и да се започне търсенето на изчезнали хора и животни – голяма е вероятността да се получи информация за тях.

6 лунен ден – ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

В този лунен ден секса укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза.

Подстрижката подобрява вашето здраве (опорно-двигателния апарат, избавяне от вирусни инфекции и простуда). Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време

15 слънчев ден – Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за полуфиналите на…