НАЙ-НОВИ:

Съветът на Луната: Бъдете внимателни в интимните отношения

Луната е в знак Овен до 09:31ч на 28 февруари – благотворно  влияние върху всичко, което е свързано с оцеляването.

Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал. Разкриват се до голяма степен заложените качества в човека.  Увеличават се физическата и умствена активност. Увеличава се страстта, смелостта, агресивността. В това време ни се иска да се занимаваме с нещо оригинално, а не ежедневно. Хората ще започнат да се ентусиазират и да стават по-енергични.

Пазете се от удари главата, да се щадят очите, при простуда в променливото време е възможно възпаление на ушите.

Доминиращ 4 лунен ден от 08:42ч на 26 февруари до 09:05ч на 27 февруари

Символ на деня е Дървото на познанието. Това е денят на човешкото грехопадение и първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. Бъдете внимателни, тъй като навсякъде дебнат изкушения и предизвикателства.

Този лунен ден е свързан с небето. Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата. Ден за съзерцание и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молитви. Особено е важна молитвата – призив към Бога Отец. Носете го в сърцето си и денем и нощем. Молете се и вашата молба ще бъде чута.

Благоприятно е за общуване, но избягвайте интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те могат да завършат зле. Не бива да се вземат прибързани решения.

Всичко, което се предприема, трябва щателно да се обмисли. Избягвайте двойствените ситуации.

Бъдете умерени във всичко.  В този ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия.

Всяка болест, която възникне сега е указание за кармични проблеми на човека. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Ако някой от близките ви потърси съвет от вас през това време, не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка. Търсете във всичко златната среда, намирайте компромиси.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Подстрижка – Не е добре да се подстригвате в 4-я лунен ден.

13 слънчев ден – Днес лесно може да се освободите от чужда негативна енергия с подходящи техники, но и лесно може да станете жертва на психо-енергийни атаки (чужда завист и ненавист), затова се погрижете за собствената си защита чрез молитви и защитни техники. Започнете очистване на физическото тяло и освобождаване от негативна енергия.

Слънце в съвпад с R-Меркурий – Днес ще ви бъде лесно да преговаряте. Вашите интелектуални способности са на висота. Околните могат да оценят вашите идеи. Този аспект ще ви помогне да изгладите различията, да демонстрирате способностите си.

R-Меркурий в секстил с Марс – Благоприятства активното общуване. Нараства предприемчивостта и способността да се решават сложни задачи изискващи смелост и решителност. Подем на силите, появява се желание да се командва и направлява дейността на другите. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Малко преди да извърши зверството, Любомир написал във Фейсбук профила…