НАЙ-НОВИ:

Съветът на Луната: Интуитивно прозрение, просветление или озарение

Луната преминава от Козирог във Водолей в 21.41 ч. – предупреждението е към родените в Козирог и Водолей и към хората, които имат Луна или асцендент в един от двата знака. В тяхна полза е да се предпазят от травми на костите, ставите, сухожилията и вените, от проблеми със зъбите и очите.

Мислите на хората сега са устремени към практичната страна на живота. Но ако човек не види незабавни резултати, губи търпение и допуска грешки. Не трябва да се поемат бъдещи отговорности, а също и да се дават заеми, да се правят дългове. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Отложете всяка романтика и любовни дела.

Уязвими са: кости, гръбначен стълб, стави, колене – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли.

Луната се движи на празен ход от 16:19ч до 21:45ч. – нищо не се предприема или купува.

В 21:45ч Луната преминава в знак Водолей.

Доминиращ 27 лунен ден от 05:35ч на 20 февруари до 06:19ч на 21 февруари

Мистичен ден – време за откровения, познание и тайни. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение, задействат се мистериите на Нептун. Време е за подготовка на нов жизнен етап.

Засилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се във своя вътрешен глас. Непременно се замислете за трудностите, които ви мъчат. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации.

Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което трябва да се движите. Отворете сетивата си. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената.  Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което ще ви помогне да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес.

Бизнес – операции с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност. Препоръчва се медитация, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Опасни са пиянството, да се слуша силна музика, да сте дълго време в сънливи.

 При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък. Енергиен център са коленете.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

7 слънчев ден – Ден за творчески начинания. Препоръчва се да започнете творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място. Добър ден за пътуване. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Педагогическият съветник в СУ "Железник" Траяна Кайракова няколко пъти вече…